Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse sanırım sabıka kaydı, ikametgah belgesi vermek istemiyor....
Günlük ev işlerine yapabilecek,iyi yemek pişiren ,ütüsü iyi olan ,gerektiğinde sabıka kaydı, ikametgah belgesi verebilecek ,sağlık kontrolünden geçebilecek, 2 yaşındaki oğluma bakabilecek bir yardımcıya ihtiyacım var.
İlgilenenler varsa ayrıntıları özelden konuşabiliriz.
Ve bence benim dediğim şeylerle de alakası var cevap gelmemesinin. Benzer ama benim gibi belge istemeyenlerin ilanlarına cevap veren çok olmuş... Hatırlatmak isterim burası sanal bir ortam... Eğer ki tanıdığım birilerinin referansları olmadan birilerini işe alacaksam ve bu iş olarak bu kişi evimde çalışacak en değerli şeyim oğlumu emanet edeceksem bunlar olmadan olmaz....
Kaldı ki bu istediklerimin anormal olduğunu söylen de olmamış..
Belki 2000 lira veya 3000 lira verecem, sigorta yapacam şartlarını soran olmadı,,,Siz nereden biliyorsunuz???
Yani sevgili arkadaşım işin özü bence şudur; bir işte aldığın ücretin senin yaptığın iş veya işlere değip değmeyeceğidir. Yoksa buna can mı dayanacağı değildir... Arz ve talep meselesi....
Son bir şey de söylemeden geçemeyeceğim ne güzel siz şanslıymışsın anneniz gözetmen olarak geliyor.... Çocuğunuzun bakıcısı ayrı, temizlikçin ayrı keyfiniz yerinde...
Ama herkesin şartları , imkanları aynı olmayabilir...O yüzden yorum yapmadan önce bir düşünün... Öyle yazın lütfen....
Çok gülüyorum size gerçekten....
Yine okuduğunuzu dikkatli okumamışsınız.... Ben işle ilgilenenler varsa işin şartlarını (ücret , çalışma saatleri gibi...) bana özelden sorabilir dedim...
Ayrıca büyük harflerle yazarsam belki anlarsınız "AYNI ANDA"" yazmış mıyım??????
Yani problem size göre:)) aynı anda hem çocuk bakımı hem ev işleri yapılması bende mesajımda böyle bir şey yazmamışım . Genel olarak uzatmadan işle ilgilenen kişiden beklediğim işleri sıralamışım.
Yine aynı şeyi tekrar ediyorum bakın siz diyorum uslubumu bozmadan ve gayet sakin bir şekilde .... Agresif olmadan:)
Agresif olan ben miyim gerçekten??? Siz şimdi buna da kızarsınız:))