Bahçemi nasıl ilaçlarım?

butterfly12

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
9
0
6
İstanbul
Arkadaşlar bahçemi ilaçlamak istiyorum.Böcekler bitkilerimi mahvediyorlar.Dolayısı ile sağlam bir ilaçlama yaparak onlardan uzun süre yada tamamen kurtulmak istiyorum. Bu konu da bahçesini ilaçlamış olup ve böceklerden tamamen kurtulmuş arkadaşlardan böcek ilaçlama için
etkili ilaç markaları ya da türleri istiyorum. Kullanıp ve etkisini gördüğüz ilaçları paylaşırsanız çok işime yarayacak.

Son düzenleme:
kızlar yalvarıyorum yardım edin....
siteye yeni girdim fakat.siteye mail yazmama rağmen henüz yanıt alamadım..yeni konu nasıl açıp mesaj yzacağım bir türlü bulamıyorummNe olur yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hangi konuda topik açacaksan o bölüme gir canım. sonra başlıkların biraz üstünde solda yeni konu aç var. oraya tıkla konunu yaz..

canım senin konun hakkında bi bilgim yok malesef. arkadaşın yazısını görünce yardım etmek istedim. kusura bakma konunun ortasıda da bunu yazdım ama..

Bahçenizdeki böceklerin adı nedir.
Yaprak biti,salyangoz,küsküt,mantar,kabuklu bit.....bunlardan hangisi bitkilerimize zarar veriyor.
Her zararlının ilacı farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…