- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Bu işi müge anlı çözerArkadaşlar merhaba. Bana bi akıl verin lütfen. Ben 32 yaşında 9 senelik evliyim. Babam emekli olup köye yerleşince aile apartmanimizdaki dairesini bize verdi 2 ay oldu buraya yerleştik.
Babamlar burada otururken husumetli olduğu bi komşu vardı arka tarafımızdaki apartmanda oturan. Güvercinleri falan yüzünden çocuklarla tartışmış babam bikac kez. Dinlemeyince zabıta çağırmış falan sonuca varılmamış bi mesele.
Neyse sonuç olarak meseleyi tam bilmiyorum ama bu çocuklar babamlara kin beslemiş hala uğraşıyorlar.
Bikac haftadır arka bahçe balkon tarzı yerimizde ölü fareler görüyorum. Bahçe açık etrafı kapalı değil üstten atıyolar anladigim kadarıyla. Ilk zamanlar umursamadım aldım attım konu kapansın diye fakat abarttılar artık hergun atmaya başladılar. Nerden buluyolar onu da anlamış değilim.
Şimdi ben bunu ispat edip savcılığa vermeyi istiyorum. Kamera sistemi kurdurmayi düşündüm şirketler çok pahalı geldi.
kendim kamera alıp taksam nasıl bisey alıyım ya da ne yapayım bana bi yardımcı olun. Çok sinirim bozulmaya başladı. Annemlere bisey belli etmiyorum artık uzuluyolar çünkü tansiyon hastası ikisi de. Ama onlar bizimle ugrasiyosa bende onlarla uğraşmak istiyorum.