Bahçeli'nin Öcalan çağrısı

merve

consume obey die
tek ayak cezası
Pro Üye
13 Ocak 2020
44.401
166.696
33
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen haftaki grup toplantısında PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı, "örgüte silah bırakma talimatı verip terörün bittiğini ilan etsin" çağrısını, bu haftaki grup toplantısında bir ileri aşamaya taşıdı. Bahçeli, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin çağrısına destek verdi, "Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de, "partisinin terörün bitmesine tam destek vereceğini" söyledi, bu konuda her şeyin TBMM'de yapılması gerektiğini vurguladı.

MHP lideri Bahçeli, partisinin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda Öcalan'ın, "örgütü lağvetme ve terörü sonlandırma dirayeti" göstermesi halinde, tecridin kaldırılmasının yolunu da açan, "Umut hakkı"nın kullanımıyla ilgili yasal düzenleme yapılabileceğini söyledi.

1 Ekim'de TBMM'nin yeni yasama yılının açılışında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partililer (DEM Parti) tokalaşmasının ardından yaptığı açıklamalar ve Abdullah Öcalan'a yapığı çağrılarda gündemde olan Bahçeli, bugünkü konuşmasında, "DEM'e uzattığı elin günlerdir konuşulup, tartışıldığına" dikkat çekti.

Özgür bey nerde ya seyahatnamesini tamamladı mı?
Özgür daha bomba görmedin mi?

Özgür Özel:

El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere devlet teklif ediyorum. Devlet teklif ediyorum. Kürtlere, tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmayı teklif ediyorum.

Şaka herhalde bu görmedim

Yok mu arttıran?
Turkiye Turklerden başka herkesin oldu zaten.

Hepsi aklını kaçırdı gerçekten başka açıklaması yok bunun
Kalbime inecek artık söyleyecek söz bile bulamıyorum. Topunun Allah bin belasını versin Bela okumaktan imtina eden ben sürekli bela okumaya başladım sayelerinde ya vallahi bıktık yeter be

ya hu temsilcileri zaten meclise çoktan sokuldu.. onu da konustururlar yani nedir? kaç yıl idam etmeyip el bebek gül bebek bakıyorlar. bunlardan daha çok terörün ekmeğini yiyen mi var? bu ülkede terör olmasa sizce baştakiler başta kalabilir miydi bu kadar? senin benim evladımın canı üzerinden kahraman oldular. artık şaşırmıyorum zerre kadar

ne savaşlar verilip ne canlar giden ülkeme bak yazıklar olsun o kadar Gazi o kadar şehit boşanamı verildi
Ahh be sarı saçlı mavi gözlüm uyan da kalk diye bagırasım geliyor sokaklarda yemin ediyorum ya

Hayırdır nerden esti tam bu hastane çetesi olayı patlak vermişken?

Yok mu arttıran?
Turkiye Turklerden başka herkesin oldu zaten.
Almanyanın artıkları bize kitlediler zaten, neresi olursa kapımız açık dedi tüm arapları toplamaya da niyetli. Biri Türkiye'yi arabistana çeviriyor tarikatlar cemaatler biri pkk lılara devlet veriyor biri apo piçini çıkartmaya niyetli diğer tarafta hastanelerde gizli soykırım yapılıyor özellikle Türk bebekler öldürülüyor barolar deseniz pkk nin sözcüsü olmuş. Çığlıklar yardım çığlıkları.

Bir de x de lidere sadakat şereftir bilmem ne diye ülkü ocakları gündem yaratmış. Siktir ordan apocu birine lider diyenin de yeri sarı poşettir demek lazım diyen yok.

Türkler olarak buna bir ses çıkarmazsak son vermezsek vallahide billahi de, ülkemizde ikinci sınıf muamelesi gördüğümüz yetmezmiş gibi ülkemizden de olacaz. Türkiye Cumhuriyeti diye bir şey kalmayacak.

Bunu söyleyerek neyi hedefliyor? İyice azıttılar. Terör başını meclise sokmak nedir?
Zaten onların parti kurmasına izin verilmesinden herşey belliydi. Ama bu kadarı fazla. Allah için buna ses çıkaracak yok mu ya. Cidden ülkenin elimizden nasıl gittiğini izleyecek miyiz?

Bahçeliden her şeyi beklerim zaten de bu Özgür Özelin kafasına taş mı düştü felaket şekilde kan kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…