Özgür daha bombaÖzgür bey nerde ya seyahatnamesini tamamladı mı?
Şaka herhalde bu görmedimÖzgür daha bombagörmedin mi?
Özgür Özel:
El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere devlet teklif ediyorum. Devlet teklif ediyorum. Kürtlere, tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmayı teklif ediyorum.
Yok mu arttıran?Özgür daha bombagörmedin mi?
Özgür Özel:
El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere devlet teklif ediyorum. Devlet teklif ediyorum. Kürtlere, tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmayı teklif ediyorum.
Almanyanın artıkları bize kitlediler zaten, neresi olursa kapımız açık dedi tüm arapları toplamaya da niyetli. Biri Türkiye'yi arabistana çeviriyor tarikatlar cemaatler biri pkk lılara devlet veriyor biri apo piçini çıkartmaya niyetli diğer tarafta hastanelerde gizli soykırım yapılıyor özellikle Türk bebekler öldürülüyor barolar deseniz pkk nin sözcüsü olmuş. Çığlıklar yardım çığlıkları.Yok mu arttıran?
Turkiye Turklerden başka herkesin oldu zaten.
Özgür bence seçimin hemen ertesi günü kendi rengini belli etti ama işte.Bahçeliden her şeyi beklerim zaten de bu Özgür Özelin kafasına taş mı düştü felaket şekilde kan kaybediyor
İnşallah şimdi gerçek yüzünü görmüşlerdirÖzgür bence seçimin hemen ertesi günü kendi rengini belli etti ama işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?