merhaba,
gecen yaz Temmuz ayında bahcede ablamın dugunu oldu. biz cok eglendik, muzik ve servis gayet basariliydi. kokteyl menu vardi cip,cerez, ordovr tabagi seklinde. fiyat olarak bir fikrim yok ama bahcesi gercekten cok guzel. gelen herkes cok begenmisti. fikrin olsun isterim.
merhaba,
gecen yaz Temmuz ayında bahcede ablamın dugunu oldu. biz cok eglendik, muzik ve servis gayet basariliydi. kokteyl menu vardi cip,cerez, ordovr tabagi seklinde. fiyat olarak bir fikrim yok ama bahcesi gercekten cok guzel. gelen herkes cok begenmisti. fikrin olsun isterim.
merhaba,
Biraz zaman geçmiş üstünden ama sorayım dedim :) bende dün oraya gittim düğün için ekim ayı istediğim tarihtede yer var ama kafamı kurcaladı bişeyler. Bahçede çok bitki var insanların bakış açısını kapatıyormu onlar hatırlıyomusun hiç ? birde dün gittiğimde malum hava yağmurlu biraz çay bahçesi gibi geldi bana. düğün olduğu zaman nasıl oluyor öyle bi hava oldu mu sence ? fikirlerini en kısa zamanda yazarsan sevinirim :)