• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahcelievler Meltem Hastanesi ve Esenler HAYAT Hastanesi ????

Ozlem2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
1.641
0
66
İstanbul
Kızlar bu iki hastane ile ilgili fikri olan var mı? Yada Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastene ler var mı? Fikir lütfen!!

Kızlar bu iki hastane ile ilgili fikri olan var mı? Yada Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastene ler var mı? Fikir lütfen!!

Meltemi bilmiyorum ama hayatı önermiyorum. Daha ilerisinde avicenna var oraya gidebilirsin bende esenlerde oturuyorum ama hiç birine gitmedim güvenmiyorum ssk nın bir hastanesi olan z.burnunda ki semiha şakire gidiyorum. 2. sınıf özel hastaneler para peşinde. ille ki özele gidicem diyorsan ozaman acıbadem hisar gb büyük özelleri öneririm.

Meltemi bilmiyorum ama hayatı önermiyorum. Daha ilerisinde avicenna var oraya gidebilirsin bende esenlerde oturuyorum ama hiç birine gitmedim güvenmiyorum ssk nın bir hastanesi olan z.burnunda ki semiha şakire gidiyorum. 2. sınıf özel hastaneler para peşinde. ille ki özele gidicem diyorsan ozaman acıbadem hisar gb büyük özelleri öneririm.

saol canım. ben buldum doktorumu. bu ikisi de değil ama özel yine. biz özel şirkette calıştıgımız için istediğimiz an izin alamıyoruz o yuzden devlet hastanelerine gidemiyoruz malesef. ama doktorumu sorarsan cok dogru bir tercih yaptıgımı biliyorum, içim rahat. teşekkürler yine de

Back