bahçelievler medikal hast giden varmı

B

beyaz karamel

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi beyaz karamel
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bahçelievler medikal hast giden varmısenağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bahçelievler medikal hast giden varmısenağlamasenağlamasenağlama

canım medical parktan mı bahsediyosun. eğer orasını soruyosan ben yeni gitmeye başladım. bana da definn ve deniz tavsiye etti sağolsunlar.
çok memnun kaldım. çok güzel bir hastane. ben kadın doğuma seçil hanıma gittim. çok güler yüzlü bir doktor. insanı rahatlatıyo hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyor gerilmiyosun. eşimde cildiyeci şahabettin bey e muayene oldu. o da çok işinin ehli bir doktor. yani özet olarak şekercim ben çokmemnun kaldım. bundan sonra hep oraya gitmeyi düşünüyorum.

teşekkür ederim
ben aysun hanıma gitmeyi düşünüyom ama bilemiyorum
aslında ilk başta selman beye gidicektim ama randevu alamadım

teşekkür ederim
ben aysun hanıma gitmeyi düşünüyom ama bilemiyorum
aslında ilk başta selman beye gidicektim ama randevu alamadım

evet randevu almak biraz zor oluyo. önceden almak gerekiyo. valla hayatım ben çok memnun kaldım hem hastaneden hem de doktorumdan. hastane çalışanları da çok anlayışlı ve nazik.bence git kendin bir gör. baktın içine sinmedi değiştirirsin.

ben internetten de araştırmıştım. medical park bir sağlık grubu. bir sürü yerde şubeleri var. çalışan dokotorların hemen hemen hepsi uzman. ama dediğim gibi en iyisi gidip kendin tecrübe et. a.s.

teşekkür ederim canım

yanlış anlamadıysam ve internetten araştırdığıma göre medical park ve medicana olarak iki tane b.evlerde hastane var,medicana maksinin ordaki ve tüp bebek-kadın doğum ve çocuk hastanesi yeni açılacak diğeri ise b.evler metro nun orada ,bu ikisi farklı yerler,ama nasıl olduklarını bilmiyorum hiç gitmedim,ancak ileride medicana tüp bebek-kadın doğum-çocuk hastanesine gitmeyi düşünüyorum,gidersem yorumlarımı sizlerle paylaşırım.

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım ben medicanada tedaviye baslıycam bilmiyorum aranızda varmı buraya giden varsa biraz bilgi edinmek istiyorum süleymaniyeden rapor alıp orda yaptırıcam bilgilerinize ihtiyacım var sevgiler

mrb fidelgunes,
Ben de Temmuz ayında Bahcelievler Medicana da ilk tüp bebek denememi gercekleştirdim.Dr. Latif Küpelioglu ve ekibi cok iyi. Benim denemem maalesef hamilelik oluştugu halde gelişme olmadıgı için negatif sonuclandı. Simdi Ekim ayında 2. denemeyi tekrar orada yaptırmayı düşünüyoruz.Sevgiler

gökce ada cok teş senin sorun neydi acaba benimde 2, tüpüm olucak sebepsiz
bizim sorunumuz 2 defa dış gebelik yasadım hayırlısı bakalım benimde ekimde olucak inş karsılaşırız sevgiler

gökce ada cok teş senin sorun neydi acaba benimde 2, tüpüm olucak sebepsiz
bizim sorunumuz 2 defa dış gebelik yasadım hayırlısı bakalım benimde ekimde olucak inş karsılaşırız sevgiler

mrb,
Benim eşimde sperm sayısı azdı. Bu yüzden tüp bebek dediler. Tabiiki tüm uygulama bayanda yapılıyor. 2. kez hayalkırıklıgına ugramaktan korkuyorum...Bakalım Ekim ayında umarım seviniriz...

mrb,
Benim eşimde sperm sayısı azdı. Bu yüzden tüp bebek dediler. Tabiiki tüm uygulama bayanda yapılıyor. 2. kez hayalkırıklıgına ugramaktan korkuyorum...Bakalım Ekim ayında umarım seviniriz...

canım benimde ekimde olcak sanırım hayırlısı bakalımbizim sebepsiz inş bebişimiz olur

canım bende dr latıf kupelıde yapacağım kısmetse...ıstersen detaylı konusuruz..

bende medıcanada baslıycam ayrıntılı konusabılırmıyız?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…