• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler Medical Park

inci_tanesi

Allah'a emanetsin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
18.273
92
213
Kızlar Bahçelievler Medical Park'ta diş tedavisi gören var mı? Varsa biraz bilgi verebilir mi? bilmiyorumkismile

Mesajın için teşekkürler canım. 33 kişi okumuş, bir sen yorum yapmışsın. Fiyatları hakkında bilgim var. Tedavi hakkında bilgi almak istiyorum. Doktorlar hastalara karşı ilgili mi mesela? Tedaviye önem veriyorlar mı? İnşaallah gitmiş ya da giden birileri çıkar da yorum yapar bilmiyorumkismile

kimseden ses çıkmamış
bende annem için araştırıyorum medical parka diğer bölümler için gidiyoruz ama diş hiç gitmedik,
kimse yokmu giden arkadaşlar?
inci tanesi sen gittin mi ?

tatlım ben izmirdeyim ama normalde istanbulda oturuyorum. çok dişçi biliyorum seni yönlendireyim istersen. sen sanırım medicana dişten bahsediyorsun. oradakilerin çoğu öğrencidir. ayrıca antibiyotik verdikleri zaman bile mideye dokunup dokunmayacığını bile bilmeden veriyorlar. gözlemlediğim kadarıyla böyle.fiyatlarıda çok ucuz değil.bakırköyde tavsiye edeyim ben gerisini sana bırakıyorum.:) bakırköye giderken hemen ptt nin yanında diş hekimi sarper övsay var. onun üzerine ben dişçi tanımam. sağlıklı günler dilerim.

kimseden ses çıkmamış
bende annem için araştırıyorum medical parka diğer bölümler için gidiyoruz ama diş hiç gitmedik,
kimse yokmu giden arkadaşlar?
inci tanesi sen gittin mi ?

Gittim canım. Doktor hanım sağolsun çok özendi. Ben aylardır ağzımın sağ tarafı ile yemek yiyemiyordum. Bu yüzden neredeyse ön dişlerime kadar diş taşı oluşmuştu. Önce onlar temizlendi. Sonra diş etimi lazer ile kestiler çünkü diş eti dişin üstüne binmiş. Uzun çabalar sonucu dişime kanal tedavisi yapıldı. O bittikten sonra bir de 20 lik dişim alındı. 1-2 gün ağrı çektim ki o da normaldir zaten sonra geçti. Tavsiye ederim, doktorlar çok ilgili ve özenli.

Son düzenleme:
tatlım ben izmirdeyim ama normalde istanbulda oturuyorum. çok dişçi biliyorum seni yönlendireyim istersen. sen sanırım medicana dişten bahsediyorsun. oradakilerin çoğu öğrencidir. ayrıca antibiyotik verdikleri zaman bile mideye dokunup dokunmayacığını bile bilmeden veriyorlar. gözlemlediğim kadarıyla böyle.fiyatlarıda çok ucuz değil.bakırköyde tavsiye edeyim ben gerisini sana bırakıyorum.:) bakırköye giderken hemen ptt nin yanında diş hekimi sarper övsay var. onun üzerine ben dişçi tanımam. sağlıklı günler dilerim.

Çok teşekkürler canım. Ben medical park ı sormuştum. Tavsiye ettiğin dişçi için de sağol tatlım :)

Başak hanıma canım, çok cici bir doktor ben çok sevdim. Diler hanım da çok ilgili.

Evet canım film çekildi, hem 20 lik için hem diğer tedavilerimin nasıl olacağına karar vermek için. 20lik olan düz çıkmış, normal dişlerden farkı yoktu.

Back