- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi inci_tanesi
Kızlar Bahçelievler Medical Park'ta diş tedavisi gören var mı? Varsa biraz bilgi verebilir mi? bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimseden ses çıkmamış
bende annem için araştırıyorum medical parka diğer bölümler için gidiyoruz ama diş hiç gitmedik,
kimse yokmu giden arkadaşlar?
inci tanesi sen gittin mi ?
tatlım ben izmirdeyim ama normalde istanbulda oturuyorum. çok dişçi biliyorum seni yönlendireyim istersen. sen sanırım medicana dişten bahsediyorsun. oradakilerin çoğu öğrencidir. ayrıca antibiyotik verdikleri zaman bile mideye dokunup dokunmayacığını bile bilmeden veriyorlar. gözlemlediğim kadarıyla böyle.fiyatlarıda çok ucuz değil.bakırköyde tavsiye edeyim ben gerisini sana bırakıyorum.:) bakırköye giderken hemen ptt nin yanında diş hekimi sarper övsay var. onun üzerine ben dişçi tanımam. sağlıklı günler dilerim.
rica ederim:) pardon yanlış anlamışım.medical parkın diş bölümünü bilmiyorum canım.ama umarım yardımcı olabilmişimdir.kendine iyi bak:)Çok teşekkürler canım. Ben medical park ı sormuştum. Tavsiye ettiğin dişçi için de sağol tatlım :)
anladım canım. şanslısınki düz çıkmış:) sağlıklı günler dilerimEvet canım film çekildi, hem 20 lik için hem diğer tedavilerimin nasıl olacağına karar vermek için. 20lik olan düz çıkmış, normal dişlerden farkı yoktu.
anladım canım. şanslısınki düz çıkmış:) sağlıklı günler dilerim