• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bahçelievler civarında acill bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar tatlı oğlum için iyi niyetli sakin ve sabırlı bir bakıcı abla arıyorum.
Hafta içi 5 gün çalışacak. szilerden mail bekliyorum.
ikbali@metis-tr.com

ikbal hanım mail attım fakat bir problem var mail adresinizde sanırım. iletilmiyor çünkü, neyse sadade geleyim.

soğanlıda oturuyorum, 22 yaşında 1,5 yıllık evli bir bayanım.
asıl mesleğim muhasebe fakat ev ortamına sıkı sıkıya bağlı olduğumdan ofiste çalışmak bana ızdırap veriyor (:
çocuklara olan düşkünlüğümden dolayıda bebek bakıcılığına atıldım.
yaşımdan dolayı belki şüpheleriniz olabilir ama yüzyüze görüşürsek yaşımın çok çok üstünde bilgi ve olgunluğa sahip olduğumu görürsünüz. çocuk tedavisi görüyorum ama sonuç alamadık henüz, bu yüzdende biraz içimde çocuk sevgisi kabarmış dururmda..
kısacası çocuğunuza Allahın emaneti gibi bakmak isterim. cep telefonumu mail olarak tekrardan gönderiyorum şimdi. telefonunuzu bekliyorum.

iyi akşamlar.

ikbal hanım mail attım fakat bir problem var mail adresinizde sanırım. iletilmiyor çünkü, neyse sadade geleyim.

soğanlıda oturuyorum, 22 yaşında 1,5 yıllık evli bir bayanım.
asıl mesleğim muhasebe fakat ev ortamına sıkı sıkıya bağlı olduğumdan ofiste çalışmak bana ızdırap veriyor (:
çocuklara olan düşkünlüğümden dolayıda bebek bakıcılığına atıldım.
yaşımdan dolayı belki şüpheleriniz olabilir ama yüzyüze görüşürsek yaşımın çok çok üstünde bilgi ve olgunluğa sahip olduğumu görürsünüz. çocuk tedavisi görüyorum ama sonuç alamadık henüz, bu yüzdende biraz içimde çocuk sevgisi kabarmış dururmda..
kısacası çocuğunuza Allahın emaneti gibi bakmak isterim. cep telefonumu mail olarak tekrardan gönderiyorum şimdi. telefonunuzu bekliyorum.

iyi akşamlar.

merhabalar
ikbal_yilmaz@hotmail.com

ikbal hanım neresinde oturuyorsunuz bahcelievlerin?

Son düzenleme:
İkbalhakan..hala bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim... kolay gelsin.05422312143

Son düzenleme:
Back