Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bahçelievler civarı Çocuk Doktoru.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

melek81

Herşeyin başı sağlık
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
4.181
9
116
İstanbul
Kızlar acil Bağcılar Bahçelievler Bakırköy civarı bebek doktoru tavsiye edebilir misiniz?

Bakırköy Yenimahalle Kadın Ve Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Klinik Şefi var.Bakırköyde muayenehanesi ama biraz pahalı.İsterseniz adını verebilirim.

Canım adını alalım tabiiki ama tercihimiz ssk geçen bir yerde bir doktor bulmak. Bulamazsak düşünülebilir.

Dr Sultan Kavuncuoğlu.Zaten kendisi SSK nın doktoru tahlil veya başka birşey olduğunda görev yaptığı hastaneyi kullandık biz 3 yeğenimde de.İsmini google yazınca muayenehanesinini teli ve adresi çıkıyor.

merhaba geçmiş olsun çocuğunuzun rahatsızlığı nedir

Merhabalar ilginize teşekkür ederim.

Ben hamileyim kendim için değil, kızkardeşim için soruyorum. Kızkardeşim tam 1 hafta önce doğum yaptı. Kontroller ve aşılar için falan sürekli güvenebileceği bir doktor arııyor. Başından beri aynı doktota götüreyim sonra değiştirmiyeyim diye tavsiye istiyor.

bende arıyorumbahçelievler civarı benim kzım 15 aylık oldu daha önceden medical park bahçelievlerde dr erdem uzunoğluna götürüyordum doğum da bulunmuştu çok memnunduk ama şimdi özele geçti ve ssk geçerli değil 1 kaç dr götürdüm ama çok ilgisiz davrandılar memnun kalmadım bize cep numarısını vermişti şıkıstığım çaresiz kaldım her an arıyabiliyordum

Erdem Uzunoğlu'nu nette dün araştırırken gördüm. Birde Hasan Uzpak. İkisinide çok tavsiye etmişler ama ikisi de İstanbul Pediatri hastanesinde çalışıyoorlar Bulursan iyi bir doktor bizede söylernisin? Ben bugün de biraz araştrayım..

ben de erdem uzunoğlu diyecektim.istanbul pediatri merkezine geçti medical park'tan...

Evet zaten arastırmalarıma gore hep Erdem Uzunoglu ve Hasan Uzpak onerılmıs.. Ama ıkısı de pedıatrıde 90 mılyonmus muaynesı.. Şöyle ssk gecen bı yerde bulsak fisfisfis

bebeğim 5 aylık 4 doktor değiştirdik.2 ayımıza kadar 3 farklı doktor denedik ama hiç birinden memnun kalmadık.özel sigortası ve maddi durumu iyi olanlar için ısrarla istanbul pediatri ve hasan uzpak diyorum.çok memnunuz...

gerçekten çok zor iş bu doktor seçimi bende doktor arıyorum iyi bir doktor olsun istiyorum ve aradığım her an ulaşmalıyım

merhaba, bende kızımı pediatri hastanesine yıldıray ünvere götürüyorum. o klinikteki tüm çalışanlar ve doktorlardan çok memnunum. evet muayenesi biraz pahalı ama özel sağlık sigortası yaptırdım. ve ödediğim paranın karşılığını kat ve kat aldım.

bende doktor arıyorum bu pediatri hastanesini ilk kez duydum netten ulaşamadım. bakırköydemi bu hastane. birisi bana özelden tel. yazabilirse çok sevinirim

buldum hastaneyi hasan beyden randevu aldım cumartesi gidicez bahçelievler bize biraz ters ama olsun

merhaba, tel vericektim bende bulmanıza sevindim. hasan beyden çok memnun kalacağınıza inanıyorum bende bebişimi doğdugu günden beri kendisine götürüyorum. incik cincik bakıyo her muayenede içiniz rahatlıyo. istediğinz zaman ulaşabilirsiniz yogunum yorgunum bilmemne demez hayatta sağolsun. aklınıza gelen bütün soruları bi kağıda yazın derim insan orda unutuveriyo. testler aşılar vs tuzlu muzlu ama değiyo

merhaba arkadaşlar;
bende ilk defa duydum bu hastaneyi aradım ama saat geç olduğu için kapalı ücetleri konusunda bilgi verebilirmisinz acaba

merhabalar hanımlar bende yenibosnadaki nisa hastanesine gidiyorum çok memnunum saat kaç olursa olsun hafta sonu olursa olsun bi sorun olunca arıyorum dr. kızım 3,5 yaşında ilk günden beri onqa götürüyoruz hatta 1,5 aylık bi kızım daha var onuda aynı dr götürüyorum çok memnum dr. çok ilgili bi bayan tavsiye ederim ama biraz yoğun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…