Bahçeli, Ahmet Hakan’a saldıranları böyle tanımladı: Gözü dönmüş ve tembihlenmiş şehir eşkıyaları

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazeteci Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınayarak, ikisi AKP üyesi çıkan saldırganları ‘Gözü dönmüş ve tembihlenmiş şehir eşkıyaları’ diye tanımladı.

devlet-bahceli3.jpg

Fotoğraf: DHA

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, evinin önünde dört kişinin saldırısına uğradı. Hakan’ın burnu ve kaburgası kırılırken, şüpheli dört kişi gözaltına alınmıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından Ahmet Hakan’a yapılan saldırıya tepki göstererek, “Gözü dönmüş ve tembihlenmiş şehir eşkıyaları tarafından Gazeteci Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı lanetliyor, kendisine geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da yüklenerek, “Sarayda millete pusu planları kurup Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşmasıyla ahlaki ve vicdani tükenmenin dibini boylayanla istikbal olmaz. Bu kafa yapısının tahakkümü altındaki bir ülkede gazeteciye saldırılar normal, söz ve düşünce hürriyetine operasyonlar sıradan görülür” yorumunu yaptı.
http://www.diken.com.tr/bahceli-ahm...gozu-donmus-ve-tembihlenmis-sehir-eskiyalari/

Tembihlenme deyince ’Genelkurmay başkanları eskiden mahsurlu gördükleri kararlar hakkında siyasi liderlere karşı koyacak yürekliliği gösterirler" cümlesi geldi aklıma.
Darbeyi tembihlemek . :)

Allah aşkına, susun da. Bu zihniyet beni deli edecek.
Geçmişe dönüldüğünde onlarca haber bulunur " yok chp meclis üyesi iş yeri bastı kadın dövdü, yok mhp meclis üyesi şiddete başvurdu , Yok mecliste yumruklaştılar.. V.s

Sen ben kınayalım da kınadığı başına gelmiş :) kişiler bir sussun.

Hiçbir parti kendi içinde duru bir şekilde yapılanmamıştır. Her partinin menfaatleri doğrultusunda kurulması böyle dikenlerin çıkmasına sebep oluyor.

Hangi partiden olursa olsun X şahıs edepsizlik yaptı diye Xparti ye mal olmamalı.

Hukuki süreç tamamlandığında yaptırımı elbet olur.

X