- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 34
Kaburgalarında burnunda kırık olduğu söylendi oyüzden şaşırdım
Demekki bazı haber sitelerinin abartması
abartı olabilir ama espiri hoş değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaburgalarında burnunda kırık olduğu söylendi oyüzden şaşırdım
yahu arkadaşım kırık olsa ne olur ,çıkık olsa ne olur bu adam şiddet görmüş ve bu hiç hoş bişi değil.. burada yorumlar yapıyoruz sen pat araya giriyon kırık değildir o çıkıktır deyip duruyon ..
Allah daha çok güldürsün kakaolu hatun
oyy oyy ben buradaki sabırlardan bahsetmeye çalışıyorumm ben sabırlıyken .. bir başkası sabırlı olamıyor diyorum.. ayyy şiştim daKöpeğin ellerinden alınması iyi olmuş bütün apartman şikayetçiyse böyle bir hakkı yok zaten.
Yumruk atan delikanlı attığı yumrukla suçlu o kadın bunu haketmemiş bu konudaki düşüncemde aynı yani canım benim.
o sana yumruk atmadığı sürece senin ona vurmaya hakkın yok. Şiddetin haklı bir yanı yoktur. Ozaman bir dünya kadın öldürülüyor kimisi kocasını aldattığı için bu onların öldürülmesini, dövülüp sövülmesini mi gerektiriyor sence?seni biz yormuyoruz aslında yanlış olduğunu bildiğin bir şeyi savunuyorsun sabahtan beri
oyy oyy ben buradaki sabırlardan bahsetmeye çalışıyorumm ben sabırlıyken .. bir başkası sabırlı olamıyor diyorum.. ayyy şiştim da
son kez yazıyorum gidiyorumm çelişmiyorum arkadaşımm sana öteki sayfalarda yazdım bu adam küfür etmişmi etmiş,, bel altı vurmuşmu vurmuş,, rahatsız edecek kadar sivri konuşmuşmu konuşmuşş,,şimdi ise birbirlerini yiyorlarr gelmiş bana şiddet kötüdür tü kakadır diyorsunuz..yahuu zaten dilleriyle birbirlerine şiddet yapıyorlar ne olmuş hırslarını alamamışlar beden şiddetine başvurmuşlar.. konuşmasalarmış o zaman arkadaşımm.. küfürleşmeselermiş,, bel altı vurmasalarmış..adam olsalarmış yahuu..sonrada gelir ayy,sizler hiç bizleri tutmazsınız
. ayyy,sizler hiç empati yapmazsınız,
ayy sadece kendinizi savunursunuz
ayy neredesiniz gelin, 2 kelam sizde tepki verin derler
derlerde,iş kendilerinden farklı görüşte birine yapılan olayda işi tiye alıp birde makaraya sararlar.
buradan okadar bencilce bir görüntü sergiliyorsunuz ve kendinizle çelişiyorsunuzki anlatamam
sana biri küfür etse yarabbi şükür dersen oldu. etmeselermiş.diyelimson kez yazıyorum gidiyorumm çelişmiyorum arkadaşımm sana öteki sayfalarda yazdım bu adam küfür etmişmi etmiş,, bel altı vurmuşmu vurmuş,, rahatsız edecek kadar sivri konuşmuşmu konuşmuşş,,şimdi ise birbirlerini yiyorlarr gelmiş bana şiddet kötüdür tü kakadır diyorsunuz..yahuu zaten dilleriyle birbirlerine şiddet yapıyorlar ne olmuş hırslarını alamamışlar beden şiddetine başvurmuşlar.. konuşmasalarmış o zaman arkadaşımm.. küfürleşmeselermiş,, bel altı vurmasalarmış..adam olsalarmış yahuu..
son kez yazıyorum gidiyorumm çelişmiyorum arkadaşımm sana öteki sayfalarda yazdım bu adam küfür etmişmi etmiş,, bel altı vurmuşmu vurmuş,, rahatsız edecek kadar sivri konuşmuşmu konuşmuşş,,şimdi ise birbirlerini yiyorlarr gelmiş bana şiddet kötüdür tü kakadır diyorsunuz..yahuu zaten dilleriyle birbirlerine şiddet yapıyorlar ne olmuş hırslarını alamamışlar beden şiddetine başvurmuşlar.. konuşmasalarmış o zaman arkadaşımm.. küfürleşmeselermiş,, bel altı vurmasalarmış..adam olsalarmış yahuu..
Nasıl görünmesini bekliyorsun ki?Şu haldeyken de gayet kaburgası ve burnu kırılmış olabilir.Özellikle kaburga çok kolay kırılabilen bi kemik zatenKaburgalarında burnunda kırık olduğu söylendi oyüzden şaşırdım
Senin lale devri diye övündüğün Osmanlı üst tabakasının zevki sefa içinde yaşayıp halkın zorluklar içinde yaşamını sürdürmeye çalıştığı bir dönem yalnız,azcık tarih araştır lütfen.Gerçi lale devri ülkenin şu anki hali için doğru bir tanım gerçek anlamına baktığımızda ama...senin kastetmeye çalıştığın bu değildi heralde.altın değil yahu düzelttim,lale devri,osamnlıdan sonra ennn parlak dönemi,yaşasın yenı türkiyem,eski türkiyeye lanet olsun