Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

:KK70::KK53:
Allah daha çok güldürsün kakaolu hatun :-)
yahu arkadaşım kırık olsa ne olur ,çıkık olsa ne olur bu adam şiddet görmüş ve bu hiç hoş bişi değil.. burada yorumlar yapıyoruz sen pat araya giriyon kırık değildir o çıkıktır deyip duruyon ..:KK49:

Köpeğin ellerinden alınması iyi olmuş bütün apartman şikayetçiyse böyle bir hakkı yok zaten.
Yumruk atan delikanlı attığı yumrukla suçlu o kadın bunu haketmemiş bu konudaki düşüncemde aynı yani canım benim.
o sana yumruk atmadığı sürece senin ona vurmaya hakkın yok. Şiddetin haklı bir yanı yoktur. Ozaman bir dünya kadın öldürülüyor kimisi kocasını aldattığı için bu onların öldürülmesini, dövülüp sövülmesini mi gerektiriyor sence?seni biz yormuyoruz aslında yanlış olduğunu bildiğin bir şeyi savunuyorsun sabahtan beri :KK70:
oyy oyy ben buradaki sabırlardan bahsetmeye çalışıyorumm ben sabırlıyken .. bir başkası sabırlı olamıyor diyorum.. ayyy şiştim da

oyy oyy ben buradaki sabırlardan bahsetmeye çalışıyorumm ben sabırlıyken .. bir başkası sabırlı olamıyor diyorum.. ayyy şiştim da

ve de ekliyorsun o da bik bik ötmeseymiş. artık ne anlamamız gerekiyor ben bilemedim kakao.
bırak bik bik patanti kime aitse o kullansın bu repliği sana yakıştırmadım arkadaşım.

sonrada gelir ayy,sizler hiç bizleri tutmazsınız
. ayyy,sizler hiç empati yapmazsınız,
ayy sadece kendinizi savunursunuz
ayy neredesiniz gelin, 2 kelam sizde tepki verin derler
derlerde,iş kendilerinden farklı görüşte birine yapılan olayda işi tiye alıp birde makaraya sararlar.
buradan okadar bencilce bir görüntü sergiliyorsunuz ve kendinizle çelişiyorsunuzki anlatamam

sonrada gelir ayy,sizler hiç bizleri tutmazsınız
. ayyy,sizler hiç empati yapmazsınız,
ayy sadece kendinizi savunursunuz
ayy neredesiniz gelin, 2 kelam sizde tepki verin derler
derlerde,iş kendilerinden farklı görüşte birine yapılan olayda işi tiye alıp birde makaraya sararlar.
buradan okadar bencilce bir görüntü sergiliyorsunuz ve kendinizle çelişiyorsunuzki anlatamam
son kez yazıyorum gidiyorumm çelişmiyorum arkadaşımm sana öteki sayfalarda yazdım bu adam küfür etmişmi etmiş,, bel altı vurmuşmu vurmuş,, rahatsız edecek kadar sivri konuşmuşmu konuşmuşş,,şimdi ise birbirlerini yiyorlarr gelmiş bana şiddet kötüdür tü kakadır diyorsunuz..yahuu zaten dilleriyle birbirlerine şiddet yapıyorlar ne olmuş hırslarını alamamışlar beden şiddetine başvurmuşlar.. konuşmasalarmış o zaman arkadaşımm.. küfürleşmeselermiş,, bel altı vurmasalarmış..adam olsalarmış yahuu..

son kez yazıyorum gidiyorumm çelişmiyorum arkadaşımm sana öteki sayfalarda yazdım bu adam küfür etmişmi etmiş,, bel altı vurmuşmu vurmuş,, rahatsız edecek kadar sivri konuşmuşmu konuşmuşş,,şimdi ise birbirlerini yiyorlarr gelmiş bana şiddet kötüdür tü kakadır diyorsunuz..yahuu zaten dilleriyle birbirlerine şiddet yapıyorlar ne olmuş hırslarını alamamışlar beden şiddetine başvurmuşlar.. konuşmasalarmış o zaman arkadaşımm.. küfürleşmeselermiş,, bel altı vurmasalarmış..adam olsalarmış yahuu..
sana biri küfür etse yarabbi şükür dersen oldu. etmeselermiş.diyelim

ayrıca şiddetin nedeni olmaz. şiddet nedene bakmaz. karısı adamı aldatsa bile şiddet kabul olmaz. boşarsın biter. şiddeti savunmaya gerek yok. nedenini aramayada.
hadi git şimdi

Peki

ayrıca şiddetin nedeni olmaz. şiddet nedene bakmaz. karısı adamı aldatsa bile şiddet kabul olmaz. boşarsın biter. şiddeti savunmaya gerek yok. nedenini aramayada.
hadi git şimdi[/QUOTE]
oky illa son sözü senmi söylicen yok söylemicen canım.. ben söylicemm.. tuttun beni oh olmuş iyikide dövmüşler diyormuşum gibi algılatıyorsun yaa pess.. ama bunu hep yapıyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun.. kadın adamı altadsa vurması ne alaka . şiddeti savunan yok burada karşılıklı birbirlerini yemeselermiş o zaman diyorum birbirlerine sözlü şiddet uyguluyorlarmış zaten diyorum.. insanoğlu eline , beline ,diline hakim olmalıdır insanlık bunu gerektirir diyorum.. nerden tuttun konuyu nerelere taşıdın yani bir konuyu polemikleştirmekte valla üstüne yokk.. mesaim bitti ben çıkıyorum dahada yazma arkamdan allasenn.. yeterdaaaaa..ne hikmetse lafları çarpıtarak anlamakta üstüne yok baaaaa...

Fiziksel ya da psikolojik şiddet gösteren insanın kendini aklaması bitmiştir, Çamura batmıştır ki bu yönteme başvuruyordur.
Burada Ahmet Hakan'a yapılan şey düşünce özgürlüğünü gözdağı vererek kısıtlamaktır hatta bitirmektir.
Altın çağ dediğiniz dönem şiddetin altın çağı mı acaba? Biz gelişme olarak altın çağdan bahsetmiştik de...
Burada birimizin başına bişey gelse ya da tehdit edilsek, bık bık konuştuğumuz için mi yani ima ettiğiniz üzere 'hak ettiğimiz' için mi başımıza bunlar gelir?
Bu düşünceyi savunan her kim varsa dogmatik düşüncelerin ürünü insanlar kendileri.
Doğru tek değildir, eleştiri hakkına eğer demokratik bir ülkede yaşıyorsak herkes sahiptir.
Korku imparatorluğunu alkışlıyorsunuz resmen, inanamıyorum bu duruma gülüp destekleyenlere.

Cem Uzan'la olan twitterdaki küfürleşmeyi neden olarak öne sürüyorsunuz ama hesap Cem Uzan'a ait değil. Fake hesaplarından biri.

Cem Uzan’ın yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

"Öncelikle Ahmet Hakan’a girişilen saldırıyı kınıyor ve kendisine geçmiş olsun diyorum. Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım. Bu saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını dilerim. Milyarlarca dolar tutarındaki mal varlığıma haksız ve hukuksuz olarak el koyanlara karşı bile fiziki güç kullanmadım.
Sosyal medyada benim adıma açılmış çok sayıda fake (sahte) hesap var. Benim resmi hesabım Twittirda @CemCUzan’dır. Özellikle ‘@UzanCC’ adlı sahte bir hesap benim 15 doğru twitimi kopyalayıp aralara sahte ve benim olmayan iletiler sıkıştırıyor. Ahmet Hakan’a yönelik olarak söylediğim iddia edilen sözler doğru olmadığı gibi Ahmet Hakan’ın yanıt olarak ‘seni Şanzelize’ye kadar kovalarım’ tweeti de bu sahte hesaba verilmiş bir yanıttır. Bu sahte hesapların temizlenmesi kolay gerçekleşmiyor. Bazı Hesaplar Amerika ya da Kanada üzerinden hayata geçiriliyor. Bu konuda yasal çalışmaları başlatmış durumdayız. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunar bir kez daha Ahmet Hakan’a geçmiş olsun derim."

Cem uznla tartışmıstı tvttrdan ... o da bi tuhaf valla beende sevemedim o adamı.g.olsun diyem barii

altın değil yahu düzelttim,lale devri,osamnlıdan sonra ennn parlak dönemi,yaşasın yenı türkiyem,eski türkiyeye lanet olsun
Senin lale devri diye övündüğün Osmanlı üst tabakasının zevki sefa içinde yaşayıp halkın zorluklar içinde yaşamını sürdürmeye çalıştığı bir dönem yalnız,azcık tarih araştır lütfen.Gerçi lale devri ülkenin şu anki hali için doğru bir tanım gerçek anlamına baktığımızda ama...senin kastetmeye çalıştığın bu değildi heralde.

X