Aşılama bahcecide aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben vajınusmusum canım

merhaba naz.yazılarını bir süredir takip ediyorum.sanırm ikimizin sorunu aynı vajinismus hep bu konuda tek olduğumu zannediyordum ama seni görünce konuşmak istedim.kaçyaşındasın naz ve kaç yıllık evlisin?ben bu illetle 5 yıldır mücadele ediyorum ama olmuyor malesef yaşım 29 ve artık etrafımdaki insanların sürekli çocuk yapın yaşınız geçiyor demesinden bunalıma girdim.bazen düşünüyorumda hiçbir sorunumuz yokken sırf bu vajinismusdan dolayı çocuk yapamıyoruz ve daha önce iki kez aşılama yapmama rağmen tutmadı.şimdi tüp bebek istiyorum ama düşünsene vajinal muayene bile olamıyorum kasılıyorum.aşılamayı bile genel anesteziyle oldum muanelerde hep üstten oldu.seninle konuşmayı gerçekten çok isterim bana yazarsan çok sevinirim...

merhaba su damlası bende 3 yıldır vajınusmustum yendım canım istersen sana yardım edebılırım

merhaba su damlası bende 3 yıldır vajınusmustum yendım canım istersen sana yardım edebılırım

ben artık yenebileceğimi sanmıyorum.sadece bebek derdine düştük eşimle.çünkü 5 yıldır yenemedim olmuyo malesef.sen nasıl yendin ve kaç yıllık evlisin

ben artık yenebileceğimi sanmıyorum.sadece bebek derdine düştük eşimle.çünkü 5 yıldır yenemedim olmuyo malesef.sen nasıl yendin ve kaç yıllık evlisin
canım bende seninle aynı sorunu yasıyorum 2 yıldır eger konusmak istersen ben burdayım :1hug:

canım bende seninle aynı sorunu yasıyorum 2 yıldır eger konusmak istersen ben burdayım :1hug:

çok sevinirim gerçekten çok zor bir durum çünkü yaşayan ancakanlayabiliyor durumumuzu malesef özelden msn adresimi veriyim sana eklersin beni konuşuruz

çok sevinirim gerçekten çok zor bir durum çünkü yaşayan ancakanlayabiliyor durumumuzu malesef özelden msn adresimi veriyim sana eklersin beni konuşuruz

canım inan cok sevinirim evet haklısın cok zor bir durum allah düsmanımın başına bile vermesin ama ben suan daha iyiyim birbirimize destek oluruz bende yarın anestezıyle aşılamamı olucam dua et olurmu benimde dualarım seninle adresini verirsen eklerim :1hug:

canım dualarım seninle inşallah başarılı olur aşılaman.özelden mesaj attım sana msn adresimi yazdım canım

naz 1982 kusura bakma ben tüp bebeğe şartlandığım için senin aşılama yazdığını sonradan fark ettim.ama yanlış bilmiyorsam aşılamanın fiyatı 600 euro civarında .

Canım Bahçeci Kliniğinde Süleyman Tosun'u kesinlikle öneririm. Biraz yoğun bir doktor randevu almak çok zor ama değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…