• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci umutta sabri cavkaytara gidenler

aysent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
602
512
53
47
Kızlar bugün adet oldum sabri beyin hastasıyım transfer için yarın görüşmeye gideceğim benim gibi sabri beyin hastaları varsa gelin dertleşelim

Kızlar bugün adet oldum sabri beyin hastasıyım transfer için yarın görüşmeye gideceğim benim gibi sabri beyin hastaları varsa gelin dertleşelim
Merhaba canım ben de bahçecide Sabri beyde tedavi oldum ve şu an iki aylık hamileyim çok şükürhem de ilk denemede yorulmadan yıpranmadan.Sabri beyi tercih ettiğin için çok şanslısın biz bu sürece karar verirken kafamızda o kadar çok soru vardı ki ama Sabri beyle ilk görüstümüz gün eşimide benimde o kadar içimiz rahatladı ki o gün inandık güzel bi sonuçla ayrılacağımıza Sabri bey kesinlikle işinin ehli,sonuç odaklı,güven veren, anlayışlı ,samimi,öncelikle çok iyi bi insan. Bu süreçte bütün sorularımıza bıkmadan her seferinde içimizı rahatlattı Allah ondan razı olsun.Bir de benim için çok degerlı olan güzel yüzlü,güler yüzlü iklim her muayede yüzünü goŕdügümüzde mutlu olduğumuz bize her konuda güler yüzuyle yardım eden bilgilendiren iklimden bahsetmeden edemicem.Rabbim iki güzel insanı bizler için bir araya getirmiş resmen
Eminim sende gittigin zaman aynı düsunceleri paylaşıcaz şimdiden tedavin hayırlı olsun sadece Sabri beye güven söylediklerini dinle Rabbim inşallah güzel sonuçlar verecektir

Merhaba canım ben de bahçecide Sabri beyde tedavi oldum ve şu an iki aylık hamileyim çok şükürhem de ilk denemede yorulmadan yıpranmadan.Sabri beyi tercih ettiğin için çok şanslısın biz bu sürece karar verirken kafamızda o kadar çok soru vardı ki ama Sabri beyle ilk görüstümüz gün eşimide benimde o kadar içimiz rahatladı ki o gün inandık güzel bi sonuçla ayrılacağımıza Sabri bey kesinlikle işinin ehli,sonuç odaklı,güven veren, anlayışlı ,samimi,öncelikle çok iyi bi insan. Bu süreçte bütün sorularımıza bıkmadan her seferinde içimizı rahatlattı Allah ondan razı olsun.Bir de benim için çok degerlı olan güzel yüzlü,güler yüzlü iklim her muayede yüzünü goŕdügümüzde mutlu olduğumuz bize her konuda güler yüzuyle yardım eden bilgilendiren iklimden bahsetmeden edemicem.Rabbim iki güzel insanı bizler için bir araya getirmiş resmen
Eminim sende gittigin zaman aynı düsunceleri paylaşıcaz şimdiden tedavin hayırlı olsun sadece Sabri beye güven söylediklerini dinle Rabbim inşallah güzel sonuçlar verecektir
Canım söylediklerin okadar dogru ki bende transfer tedavisine başlıcam şimdi bugune kadar beni okadar motive ettiki her seferinde sordugum tüm sorulatı içtenlik ve güler yüzlülükle yanıtladı. Çok şükür ki bu merkezi bulmuşum diyorum. Ah tatlı iklimcim onunda güler yüzü cok mutlu ediyor insanı Allah ikisindende razı olsun. Bende senin gibi olumlu sonuc alırım inşallahh canım

Aynen öyle canım inşallah sende pozitif sonuç alırsınaman bu süreçte sadece sabri hocamın söylediklerini dinle yeterli ben hep pozitif düşündüm sürekli yatarak falan geçirmedim transferden sonra ilk gün yattım evde sadece onun dışında kendimi yormadan günlük işlerimi yaptım bol su içtim ilaçlarımı saatinde aldım çok şükür guzel haberi aldık iki hafta sonra senin güzel sonucunuda görürüz inşallah paylaď burdan da olur mu merak ederim Rabbim emekleri ,umutları boşa çıkarmaz bir de ben her gün fetih suresini okudum okuyamadigm zaman da dinledim canm Rabbim ve doktorumuz sayesinde sende o güzel haberi alıcakan ınşalllah

Canım söylediklerin okadar dogru ki bende transfer tedavisine başlıcam şimdi bugune kadar beni okadar motive ettiki her seferinde sordugum tüm sorulatı içtenlik ve güler yüzlülükle yanıtladı. Çok şükür ki bu merkezi bulmuşum diyorum. Ah tatlı iklimcim onunda güler yüzü cok mutlu ediyor insanı Allah ikisindende razı olsun. Bende senin gibi olumlu sonuc alırım inşallahh canım
Canım naptın merak ettim seni

Selam hayirli olsun transferiniz insallah rabbim daim etsin.hic stres yapmayin allahin izniyle pozitif olun olucaktir insallah inanin buna

bende sizdenim .... aslında ilk görüşmeyi yaptık sevimli biri gibi geldi ama işte sevimliliğinden ziyade işi beni ilgilendiriyor ..yaş 37 bir kere normal yoldan hamile kaldım o da kimyasaldı düştü 4 haftalıkken ..sonra morfoloji sorunu oldugunu öğrendik..benim amh 1.93 normal dedi hsg cekileceğim sonrada tüp bebeğe başlayacagız nasipse inşallah ..dua edin bir kerede tutsun ..rezerv yada kalklite sorunu yaşamıyorum adetlerim gayet düzenli tek sorun eşimin morfolojinin 1 olması sayı yada hareketlilikte sıkıntı yok ...ikiz gebeli,k yapalım dedi doktor bunun dışında pek bi endişelenecek durumum yok ama tabi nsan yinede bir korkuyor..birde şunu soracagım size..operesyonun başlangıcından sonuna kadar toplammda nekadar bir maliyet cıktı size ..bu fiyata herseyi dahil edin ...spermiyogramdan tutunda hsg ye yada gebelklik testine kadar...

Back