Aşılama Bahçeci umutta aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Varikosel ameliyatından kaç ay sonra gebe kaldınız?

• 2

OY: 0 0,0%
  • 4

• 6

• 8

• 10

• 1,5 yıl

• Ankete Katılan
    1

Soyla

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
55
54
Merhaba hanımlar. 18 aylık evliyim. Evliliğimizin en başından beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Kasım ayında eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ayda sonuç verir dedi doktorumuz. Bu ay değerlerini ölçtürecek. Düşük çıkarsa Bahçeçi Umut’ta aşılama düşünüyoruz. Tecrübesi olanlar fiyat ve Bilgi verebilirse çok sevinirim.

Bugun konustum 2.750 tele ilaclar haric dedi canim direk asilama olcaksa sgk karsilamiyor asilamayi dedi bahceciyle gorustum

canım eşin varikosel ameliyatı olduysa umut liniğinde çok aşılama önermeyebilirler çünkü varikoselden sonra çok sperm artışı olmuyor diye duydum ama umut kliniği çok güvenilir bir merkez bende orda tedavi oldum

merhaba,

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama sonrasında büyük düzelme görülmedi %1 lik değeri %5'e çıktı max.. şimdi süleymaniye kadın doğumda tüp bebek merkezinde işlemleri başlattım. Dr un eşime söylediği aşılama ile çözüm olmaz çok düşük bir ihtimal, direk tüp bebek olması gerektiği.. şimdi tüp bebek için rapor çıkartacağım evrakları toparladım. sonrasında Bahçeci Umut merkezinde tedavi olacağım.

Evet bizim de artış olamamış bilseydik hiç ameliyat olmazdı eşim boşuna bıçak altına yattı

Aynen öyle bizim de ilerleme olmadı şimdi de arı sütü polen ve bal karışımı yaptırdık biraz onu denedikten sonra yine faydası olmazsa hastane yolları gözüküyor. Senin de inşallah her şey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…