- 3 Haziran 2024
- 115
- 57
- 33
- Konu Sahibi brcdiyebiri
Merhaba arkadaşlar daha önce tüp bebek tedavisi için bahçeci Umut’a gitmiştik Üsküdar’daki fakat gerek benim çok stres oluşum gerek doktorumun her şeyi detaylı olarak anlatmamış ve ilgisiz oluşu dolayısıyla tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalmıştık gittiğim doktor Sabri cavkartaydı Doktorumu çok araştırmıştım burdan ve başka kaynaklardan ama hiçte yazıldığı gibi çıkmadı evet odaya girerken güler yüzlü ve hoşsohbet ama onun dışında herhangi bir şey sormaya çalıştığım zaman mesajlara geç dönüyor ve kısa cevaplar veriyordu belki bu benim hassasiyetimle alakalı ben çok daha fazla ilgi bekliyor olabilirim bilmiyorum ben biraz daha duygusal olabilirim belki doktorun genel tavrı budur belki benim bu kadar ilgi bekliyor oluşum normaldir yani aslında ilgiden kastım hep burnum kanıyordu ve doktora bunu sordugumda ilaçla alakası yok diyordu meğer stresten kanıyormuş ve ben ilaçların stres yapacağını bilmiyordum biz eşimle sürekli o dönem tartıştık çünkü ikimizde hassas dönemdeydik ve doktor bizi bu konuda uyarmadı bu ilaçlar hormonlara etkili vs demedi yani belki de demek zorunda değil bilmiyorum ama bence bu konuda bilgi verilmeli ben sürekli ağlıyordum sonra bir anda mutlu oluyordum sonra tekrar üzülüyordum her şeye üzülüyordum eşimde artık benden korkmaya başladı çünkü ilaçlara bağlıyamıyordu benim bir pazar olduğumu falan düşünmeye başladı sonra öğrendiğim kadarıyla ilaçların böyle yan etkileri varmış bu durumu yaşayan insanlar varmış ama ben bunu aylar sonra öğrendim bu yüzden daha ilgili daha bu konularda bilgi veren belki de kadın olması daha iyidir bilmiyorum böyle bir doktor arıyorum. Belki de böyle bir doktor yoktur bilmiyorum.
Son düzenleme: