• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endolubirkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
477
219
53
28
Kızlar şimdi ben ilk olarak Ankara şehir hastanesinde raporla (amh düşük ve endometriozis var ) tüp Bebek yaptırdım tutmadı. 2. Deneme mi bahçeci tüp Bebek merkezinde yapmak istiyorum Ankara şehir hastanesi bana tekrar rapor verir mi bahçeci de kullanmam icin bilgisi olan var mı ?

ben alınabiliyor rapor diye biliyorum sadece ilkinde %30 ikinci deneme de %25 3 üncü deneme de %20 ini karşılıyor diye diye biliyorum.

Bazı arkadaşlar demiste raporu veren hastane yapması gerekiyormus yoksa dışarıya kullandırtmiyolarmis
bende öyle duydum ben okan da cıkardım ama adatıp istanbul özelde işlemlerim olacak . eray hoca 3 merkezde calıştıgı için yaptırabiliyorum sanırom

Kızlar şimdi ben ilk olarak Ankara şehir hastanesinde raporla (amh düşük ve endometriozis var ) tüp Bebek yaptırdım tutmadı. 2. Deneme mi bahçeci tüp Bebek merkezinde yapmak istiyorum Ankara şehir hastanesi bana tekrar rapor verir mi bahçeci de kullanmam icin bilgisi olan var mı ?
Merhabalar bende bahçeci de tedavi olacağım. Hastane ile görüştüm ve sadece develere bağlı üniversite hastanelerinden alınan raporu kabul ediyorlarmış bilginiz olsun

Canım sen rapor aldın mı aldıysan nereden aldın bahçecide nekadar uvret ödeyeceksiniz
Daha almadım ben bahceci de ebru hocada kasım ayında başlayacağım. Rapor için tup bebek danışmanımızla görüştük. Dedi devlete bağlı üniversite hastanesinden alınması lazım yoksa kabul etmiyoruz. Özel üniversite hastenesi de olsa olmuyor yani. Sadece genel fiyatta indirim oluyormus söyledi ama net hatırlamıyorum 2000 tl kadardı galiba. Ilaclarinda yüzde ötüşünü karsiliyormus sgk. Bende bugün buradaki hastaneyle görüştüm ama almak çok kolay olmayacak gibi görünüyor heyet raporu falan çıkacakmış.

Heyet raporu alman lazım sgk icin 7300 tl oluyor rapor alırsan bahcecide tup bebek fiyati

Yani istesem şehir hastanesi cikarir mi canım
Açıkcası onu tam bilmiyorum ama devlet üniversitesi has. Çıkartıyor. Ama bahçeci mesela kabul etmiyormuş. Bence onu yaptıracağınız yerin yönlendirmesine göre yaptırın. Ben özel üniversite hastanesi nde yaptırdım herşeyi onlar halletti

Açıkcası onu tam bilmiyorum ama devlet üniversitesi has. Çıkartıyor. Ama bahçeci mesela kabul etmiyormuş. Bence onu yaptıracağınız yerin yönlendirmesine göre yaptırın. Ben özel üniversite hastanesi nde yaptırdım herşeyi onlar halletti
KAÇ TL tuttu canim

Yani 6600 hastaneye verdim 3500 da ilaçlar şimdilik. Ama ilaç raporum yeni o sulandı eczaneye verdiğim fazla parayı alacağım. Transfer 2 ay sonra inş. O zamana da ilaçlar oluyor tabş

Yani 6600 hastaneye verdim 3500 da ilaçlar şimdilik. Ama ilaç raporum yeni o sulandı eczaneye verdiğim fazla parayı alacağım. Transfer 2 ay sonra inş. O zamana da ilaçlar oluyor tabş
Yok rapor çıkarmak kaç TL tuttu yani canım onu sordum

Back