Merhabalar öncelikle her nerde tüp bebek yaptirirsaniz olumlu sonuc almanizi diliyorum :) yorum yapmadan gecemedim gecen sene ben de tup bebek icin acibadem bulent tiras ve bahceci arasinda kalmistim kendi tecrubemi ozetleyeyim acibademe bir gittim koskoca salon dolu ve sonraki gelenler biz de dahil ayakta bekledik verilen randevu saatinde alinmadik 1saate yakin bekletildik ilk muayene icin gitmistim izlenimim onemliydi kararim icin her neyse danisma kismindakiler cok lakayitti bir sey soruyoruz bize direkt fiyat soyluyo musteri gozuyle bakiyorlar sonucta bize bir seyi anlatip ardindan fiyat vermeli fiyati sormadik ki soruya degil fiyata odakli cevaplar aldik iç kisimdaki danismadaki calisanlar sanki kahvede oturur gibi yayilmis muhabbet kahkaha falan cok tuhafti, muayeneye alindim oradaki doktor bulent bey den once konusup ilgilenen kisi cok iyiydi ama muayeneyi bulent bey yapmiyor odadan cikmamiza yakin 1dakika sadece geldi önceki tahlillerimize bakti ve yapariz olur dedi cok enteresan bir tavirdi asiri yogun bir yer ve kendisi bizzat ilgilenmeyisi bana hoş gelmedi bir defa harcama yapabilecegim bu yolda iyi dusunup karar vermem gerekiyordu sonraki gun bahceci umut tup bebek merkezine gittik normal bir yogunlugu oluyor orda prof ebru ozturk e gittim ayni sekilde muayene oldum onceki sonuclari da gosterdik tavirlari sempatik musteri gibi degil cozum odakli aciklama ve yaklasimda bulundu genel olarak orasi cok ilgili kibardi hic negatif bisey gormedim ebru hanim a basladik cok sukur ki ilk transferde hamile kaldim suan bebegim kucagimda
annelik cok baska bir sey Allahim isteyen herkese nasip etsin ben yillarca bu uzuntuyle yasamis biri olarak secimimi aktarmak istedim en kisa zamanda hamile kalirsiniz insallah hastane secimi size kalmis ben naçizane tecrubemi acikladim