• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci tüp bebek doktor seçimi çok önemli lütfen yardımcı olun sevgili arkadaşlar 😂

narsuyuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
13
7
86
İstanbul
Amh değerim çok düşük yaşım genç. Tüp bebeğe başlayacağız merkez seçme konusunda hiç sorum yaşamadık direkt bahçeciyi seçtik. Dr konusunda ise karar vermek bizi mahvetti. Şöyleki cem çelik istiyorduk içimizden o çok geçti nitekim randevu da aldık fakat 3 ay sonrasına verdiler. Bu arada evimiz avrupa yakasında fulya bahçeciye çok yakın ve çalıştığım için gidip gelmelerim buraya daha kolay olacaktır üstelik randevuyu da hemen bu haftaya veriyorlar. Üç ay sonrasını bekledikten sonra tedavinin başlaması adet döneminin beklemek ve ekstra süreçler nedeniyle süreç iyice uzayacak ama cem çelik için beklemeliyizdir aklımızdan geçen oydu diyorum bir yandan da laboratuvar aynı doktor ne kadar farkederki bu kadar beklemeye gerek var mı diyorum kararsızlıktan öleceğiz eşimle. Tecrübesi önerisi olanlar lütfen bize fikir verin 💜

Selam ben de cem çelike randevu aldım. Ama not bıraktım daha erken istiyorum diye. Sonra beni arayıp boşluk oluşunca randevuyu öne çektiler. Belki yaşım ileri diye yapmışlardır bilmiyorum. Anladığım kadarıyla bahcecide falan zaten doktoru hiç göremiyorsun. Özellikle cem beyin cok yogun oldugundan bahsediliyor. Ben anadolu yakasında olduğum için burayı seçtim karsıda olsam fulyaya giderdim.

Amh değerim çok düşük yaşım genç. Tüp bebeğe başlayacağız merkez seçme konusunda hiç sorum yaşamadık direkt bahçeciyi seçtik. Dr konusunda ise karar vermek bizi mahvetti. Şöyleki cem çelik istiyorduk içimizden o çok geçti nitekim randevu da aldık fakat 3 ay sonrasına verdiler. Bu arada evimiz avrupa yakasında fulya bahçeciye çok yakın ve çalıştığım için gidip gelmelerim buraya daha kolay olacaktır üstelik randevuyu da hemen bu haftaya veriyorlar. Üç ay sonrasını bekledikten sonra tedavinin başlaması adet döneminin beklemek ve ekstra süreçler nedeniyle süreç iyice uzayacak ama cem çelik için beklemeliyizdir aklımızdan geçen oydu diyorum bir yandan da laboratuvar aynı doktor ne kadar farkederki bu kadar beklemeye gerek var mı diyorum kararsızlıktan öleceğiz eşimle. Tecrübesi önerisi olanlar lütfen bize fikir verin 💜
fmerhaba, dr mra düşük amhllı ni arkadaşımıza derman oldu. aynı yerdeler mi bilmiyorum ama mra önerirm.

Doktor çok fark etmiyor bence neredeyse hepimiz aynı ilaçları kullanıyoruz. eğer amh çok düşükse 3 ay bekleme lüksünüz yok açıkçası

Haklısınız galiba, ben de doktorun çok eksta bir şey yapacağını sanmıyorum bütün hepsi iyi doktor ve tecrübeliler. Biraz kısmet ve en önemlisi laboratuvar galiba. Fulyadan hangi hekimleri önerirsiniz güvenç beyle ilgili iyi şeyler okudum

Merhabalar ben önce bahçeci umutta Ebru hoca ile başladım. Yumurta toplama işlemini o yaptı. Yüz yüze iletişimi çok iyi ama aşırı yoğun. Bir soru soruyorum bir gün sonra cevap veriyorlar bazen vermiyorlar tekrar yazmam gerekiyordu. Transfer sürecinde bu böyle olmaz dedim ve araştırmaya başladık. Sonra mehmet reşit asoglunu bulduk ve bahçeci fulya mehmet hocaya gectim. Allah razı olsun kendisinden gerçekten. Ben istanbulda yaşamıyorum önce online görüştük. Daha sonra her raporumu tek tek inceledi. Sonrasinda ise ne zaman yazsam hemen geri dondu, her soruma cevap verdi. Sonucum çok şükür pozitif oldu ama negatif olsaydı da tavsiye ederdim. Kısaca ne beklediğinize bağlı. Iletişim önemli değil derseniz hepsi şüphesiz birbirinden kıymetli doktorlar. Ama ben biraz pimpirik olduğum için ve daha önce 5 gebelik kaybimolduğu için doktoruma ulaşabilmek, beni rahatlatabilmesi çok önemliydi. Bende çok araştırdığım için yazmadan geçmek istemedim, umarım sonucunuz çok güzel olur ve bebeginizehemen kavusursunuz❤🤲

Sevgili cerenace forumu okurken gözüme sen çarptın sayfa sayfa yazdıklarını okudum lakin sonucunu bir türlü bulamadım inşallah tutmuştur diyip profiline girdiğim an benim sorum cevap verdiğini gördüm ve pozitifini senden duymuş oldum. Kalp kalbe karşıymış. 😊 çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alır mutlu ailenizi tamamlarsınız.

Sevgili cerenace forumu okurken gözüme sen çarptın sayfa sayfa yazdıklarını okudum lakin sonucunu bir türlü bulamadım inşallah tutmuştur diyip profiline girdiğim an benim sorum cevap verdiğini gördüm ve pozitifini senden duymuş oldum. Kalp kalbe karşıymış. 😊 çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alır mutlu ailenizi tamamlarsınız.
Ah ilaç gibi geldi bu güzel dilekleriniz ❤ İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve bebeklerimize kavusuruz 🙏🏻❤ Bahceci ile alakali bir sorunuz olursa da seve seve yanıtlarım 😊

Dr mra dan randevumuzu oluşturduk gelecek hafta gideceğiz sorularım oldukça sorarım çok naziksiniz teşekkür ederim

Merhabalr bununla ilgili açılmış bir başlık var mı bilemiyorum sehir dışından geleceğim cem celik de tup bebek tedavisi göreceğim toplamda kac gün sürer ve konaklama için tavsiye verebilirmisiniz

Merhabalr bununla ilgili açılmış bir başlık var mı bilemiyorum sehir dışından geleceğim cem celik de tup bebek tedavisi göreceğim toplamda kac gün sürer ve konaklama için tavsiye verebilirmisiniz
Merhaba kişiden kişiye değişir. İğnelere basladıktan 5 gün sonra kontrole cagırıyorlar. Sonra ben 2 gün sonra tekrar kontrole gittim. 3 gün sonra da yumurta toplandı benden.

Merhaba kişiden kişiye değişir. İğnelere basladıktan 5 gün sonra kontrole cagırıyorlar. Sonra ben 2 gün sonra tekrar kontrole gittim. 3 gün sonra da yumurta toplandı benden.
Çok teşekkürler iki hafta dediler merkezden inanin tedirgin oldum eşimde ben de iki hafta yillik izin kullanirsak zor olacak diye düşündük

Çok teşekkürler iki hafta dediler merkezden inanin tedirgin oldum eşimde ben de iki hafta yillik izin kullanirsak zor olacak diye düşündük
Nerden gelip gideceksiniz. Gidip gelmek daha mantıklı bence cok cok uzak değilse. İşlemleriniz bekleme süresiyle toplasan bir saat sürmeyecek çünkü.

Back