bahçeci klinikte tedavi olanlar veya olacaklar var mı?Bilgilerinizi bekliyorum lütfen

fulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
56
0
44
Arkadaşlar ne olur bilgilerinizi benimle paylaşın,
bende ekim ayında Allah kısmet ederse 2.tüp bebek tedavime başlayacağım.Nasıl bir yer?Transferi Mustafa Bey mi yapıyor?tedavi süreci nasıl?ben Ankara'dan gideceğim İstanbul'a .nerede kalınır..Bunların hepsini tabiki kliniğime gidince soracağım ama deneyimli olan sizlersiniz arkadaşlar ..bana anlatır mısınız.

Fulum merhaba ben bahçecinin anadolu yakasindaki şubesi olan umut tüp bebek merkezinde tedavi görmekteyim doktorum enver kurt fakat benim durumum rahimdeki problemim oldukça kritikti ve enver bey mustafa beyin operasyon yapmasini istedi ve operasyonum çok başarılı geçti yani anliyacağin mustafa bey diğer klinikteki hastalarla bukadar ilgiliyse sen asil olduğu yere giderken rahat olmalisin bence şimdiden bol şans rabbim yar ve yardimcin olsun

Fulum merhaba ben bahçecinin anadolu yakasindaki şubesi olan umut tüp bebek merkezinde tedavi görmekteyim doktorum enver kurt fakat benim durumum rahimdeki problemim oldukça kritikti ve enver bey mustafa beyin operasyon yapmasini istedi ve operasyonum çok başarılı geçti yani anliyacağin mustafa bey diğer klinikteki hastalarla bukadar ilgiliyse sen asil olduğu yere giderken rahat olmalisin bence şimdiden bol şans rabbim yar ve yardimcin olsun

sevgili rüyameleğim,
cevabın için çok teşekkür ederim,
Rabbim sana da yardımcı olsun ,hayırlısıyla çocuklarımıza kavuştursun.sana da bol şanslarkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar başka yok mu Alman Hastanesinde tedavi gören?
kaydirigubbakcemile

X