• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

aynen sukrana katılıyorum çok çok çok iyi bir merkez. ben olumsuz sonuç alsaydım da bu merkezin iyi olduğunu savunmaya devam ederdim. tedavim boyunca kendimi bu kadar özel hissetiğim başka bir yer hatırlamıyorum. allah onlardan razı olsun.
hesabiniz gecici olarak kapali ve uzgun. neden? umarim hersey yolundadir.

kızlar selam;
fulya bahçecide denemem negatif oldu
ve bu sefer kıbrısı düşünüyorum bayağı bir başarı oranı var..
bahçecinin kıbrıs kliniğini tavsiye edermisiniz?
birde ne kadara mal oldu?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

canım bu ayın 27 transferim olacak. çok heycanlı hersey evet benim sperm donasyonu 10 yumurtam toplandı 5 döllendi işte 2 embriyo transfer edecekler bana bakalım kısmet dualarınıza ihtiyacaım var ama dua edin bana bol bol

selam cnm bende sperm donasyonu dşünüyorum
bilgi ve deneyimlerini paylaşırmısın lütfenn...
gebe kaldın mı memnun kaldın mı?

kızlar selam;
fulya bahçecide denemem negatif oldu
ve bu sefer kıbrısı düşünüyorum bayağı bir başarı oranı var..
bahçecinin kıbrıs kliniğini tavsiye edermisiniz?
birde ne kadara mal oldu?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Mhb nc19o7 kıbrısa gid3bildiniz mi hangi merkeze gittiniz ve kimi seçtiniz bende bu ayin sonu gitmeye düşünuyorum allah kazasiz belasiz olmazsa

Mhb nc19o7 kıbrısa gid3bildiniz mi hangi merkeze gittiniz ve kimi seçtiniz bende bu ayin sonu gitmeye düşünuyorum allah kazasiz belasiz olmazsa

Gittim görüştüm ve kıbrıs tüp bebek merkezine karar vedim..
Doktorum hasan bankeroğlu
Yum toplama yapıldı şu an herşey güzel gidiyor
Önümüzdeki ay transfer olucam
Git göeüş hepsiyle hangisi içine siniyorsa onu seç bence

Teşekküere ederim umarım sizin için hayırlı bir sonuç alırsınız
Gittim görüştüm ve kıbrıs tüp bebek merkezine karar vedim..
Doktorum hasan bankeroğlu
Yum toplama yapıldı şu an herşey güzel gidiyor
Önümüzdeki ay transfer olucam
Git göeüş hepsiyle hangisi içine siniyorsa onu seç bence

Arkadaslar Turkiyedeki merkezleri bilemem ancak soz konusu kibris sa tabiki tek isim var oda Halil Ibrahim Tekin ben kimsenin ne personeliyim nede bir cikarim var ancak kibrista ki cogu tup bebekte herturlu detayli bilgiye sahibim kimseden bir beklentim olmadan herkesin ozelden sorularini cevaplayabilirim
gynolife murat önal ve hayat bey ekıbı hakkında bilginiz varmı birde firdevs hn

Bende gecen sene bahcecinin kibristaki dr zehra hnm yumurta donasyonu yaptirmistim dis gebelik oldudondurulmusum da yok bu sene tekrar denemek istiyorum ama ayni yere mi gitsem yoksa farkli bir dr secsem cok kararsizim maliyetli tedaviler zarzor ikinciyi deniyecegiz ama kimle bilemiyorum var mi tavsiyeleriniz

Bende gecen sene bahcecinin kibristaki dr zehra hnm yumurta donasyonu yaptirmistim dis gebelik oldudondurulmusum da yok bu sene tekrar denemek istiyorum ama ayni yere mi gitsem yoksa farkli bir dr secsem cok kararsizim maliyetli tedaviler zarzor ikinciyi deniyecegiz ama kimle bilemiyorum var mi tavsiyeleriniz
Canım sana 2. için indirim yapmıyorlar mi?ben de arastiyorum.bahceci bana diğerlerine göre pahalı geldi.ama murat bilginle konuştum içime sindi ilgiliydi.bilmiyorum.sen geçen sene memnun kaldınız mi klinikten?

Canım sana 2. için indirim yapmıyorlar mi?ben de arastiyorum.bahceci bana diğerlerine göre pahalı geldi.ama murat bilginle konuştum içime sindi ilgiliydi.bilmiyorum.sen geçen sene memnun kaldınız mi klinikten?
Hayir indirim yapmiyorlar.Murat Bilgin hangi hastanenin doktoru bilmiyorum.Klinikle ilgili bir rahatsizligim yok aslinda sadece hic dondurulmus embriyonuz yok demeleri canimi sıktı madem genc bayanlarin yumurtalari kullaniliyor spermle ilgili bir sorunumuz da yok neden iki tane saglikli embriyomuz oldu bu biraz kafami bulandirdi

Hayir indirim yapmiyorlar.Murat Bilgin hangi hastanenin doktoru bilmiyorum.Klinikle ilgili bir rahatsizligim yok aslinda sadece hic dondurulmus embriyonuz yok demeleri canimi sıktı madem genc bayanlarin yumurtalari kullaniliyor spermle ilgili bir sorunumuz da yok neden iki tane saglikli embriyomuz oldu bu biraz kafami bulandirdi
Murat Bilgin de bahçesinin doktoru.o kadar para alıp 2 embriyo olması dusundurucu.birde indirim yapmaması da ters geldi bana.en azından indirim yapmalılar.ben de Halil İbrahim tekin ve Firdevs hanım bir de gynolife arasında kaldim.herkes kendisini övüyor.sen bu merkezleri de ara.Hit ve Firdevs e giden cok.ara konuş.

Murat Bilgin de bahçesinin doktoru.o kadar çok para alıp da ve 2.kez giceginiz halde indirim yapmamaları çok ters geldi bana.bunlarda hiç vicdan yok Rabbim vicdan sahibi olanlara karşılastirsin.ben de Hit, Firdevs, berk angun ve gynolife ile görüştüm. Genelde Hit ve Firdevse giden cok.forumdan takip et oku.aklına biri yatar zaten.bende daha karar veremedim

Murat Bilgin de bahçesinin doktoru.o kadar çok para alıp da ve 2.kez giceginiz halde indirim yapmamaları çok ters geldi bana.bunlarda hiç vicdan yok Rabbim vicdan sahibi olanlara karşılastirsin.ben de Hit, Firdevs, berk angun ve gynolife ile görüştüm. Genelde Hit ve Firdevse giden cok.forumdan takip et oku.aklına biri yatar zaten.bende daha karar veremedim
Benim doktorum Murat Bilgin.Sayesinde ikizlerime hamileyim.İlgili,hala sorularıma yanıt veren ve bana güven veren bir doktor

Merhabalar bende nisan ayında donasyon düşünüyorum ama insan güvenemiyor ne ile karşılaşacağını bilemiyor..Kıbrıstaki merkezler ve doktorlar hakkında bilgisi olanlar bana yazabilir mi?Hİt,Firdevs Uguz,Zehra Şekerci,Murat Önal araştırıp konuştuğum yerler bunlar.Tavsiyesi olan varmı?

Back
X