• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulyada Dr Kübra Boynukalın hakkında fikri olan var mıı

Minyng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
184
113
33
Bahçeci fulyada Dr Kübra Boynukalın’a giden var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var. Tavsiye eder misiniz?

Bahçeci fulyada Dr Kübra Boynukalın’a giden var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var. Tavsiye eder misiniz?
Canım ben orda Leyla susan karakışa gittim ama simla canpolat diye bir instagram fenomeni var o tüp bebek denemesini kübra hanımla yapmış doktordan memnun kaldıgından bahsediyordu tüp bebek videolarında. İzleyebilirsin istersen.

Canım ben orda Leyla susan karakışa gittim ama simla canpolat diye bir instagram fenomeni var o tüp bebek denemesini kübra hanımla yapmış doktordan memnun kaldıgından bahsediyordu tüp bebek videolarında. İzleyebilirsin istersen.
Aa tamam canım teşekkür ederim. Sen memnun kalmış mıydın gittiğin doktordan pekii

Aa tamam canım teşekkür ederim. Sen memnun kalmış mıydın gittiğin doktordan pekii
Evet güven veriyor ve mesela para odaklı bakabilir ama o şekilde bakmadı. Ben direk tüp bebek için gittim bana sizin herşeyiniz gayet iyi ben sana tüp bebek diyemem 3-4 ay daha deneyin dedi. Bazı kan değerlerine bakmak istedi onlarda sorun varsa takviye veririm ancak dedi, eğer olmazsa bu sürede onunla tedaviye başlarım

bende öyle paragöz bir his yaşamadım merkezden fiyatı verirken falan tahlilleri burda yaptırmak zorunda değilsiniz bunları aile hekimliğinde ücretsz yaptırabiliyorsunuz bence öyle yapın gelin falan dendi hep

Back