Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slmlar arkadaşlar bugün opum vardı 16 adet yumurtam toplandi. Bakalim artık haber bekliycez embriolardan :dua:
Opu korktuğum gibi geçmedi hafif bir sancim var çok şükür ıyim. Rabbim gonullerimize göre verir ıns arkadaslar:KK200:
Canim cok guzel masallah. Insallah hepsi dollenip kalite embriyo olurlar:dua:

Kızlar birşey sormak istiyorum bn yarın tekrar kan verecem iki katına çıkmış mi diye . Ve şunu merak ediyorum ilk hamilelik haftası son adet tarihimi oluyor acaba bilgisi olan var mi netten baktım 3 hafta 5 günlük görünüyor

Kızlar birşey sormak istiyorum bn yarın tekrar kan verecem iki katına çıkmış mi diye . Ve şunu merak ediyorum ilk hamilelik haftası son adet tarihimi oluyor acaba bilgisi olan var mi netten baktım 3 hafta 5 günlük görünüyor
Evet normal gebeliklerde o şekilde hesaplanıyor ama tüp bebekte farklı olabilir canım

Kızlar belirtilerimi yazayım
2-3 gün sarı ve yoğun akıntı
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
6 bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ayrıca gaz devam ediyordu
7. Gün kan testi ve pozitif saydığım bütün belirtiler bu günde mevcuttu .
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayirli olsun canim kac cikti degerin kanda?

Slm.kizlar dün opum vardı bu sabah bahçeciden aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz

Slm.kizlar dün opum vardı bu sabah bahçeciden aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz
canım benimle aynı dönemde tedavi gören bir arkadaşım vardı o da 20 yumurta toplanmıştı 3 tane döllenmişti ve şuan 15 haftalık hamişşş =))) darısı sana... 1 çocuk 1 yumurtadan öyle düşün

canım benimle aynı dönemde tedavi gören bir arkadaşım vardı o da 20 yumurta toplanmıştı 3 tane döllenmişti ve şuan 15 haftalık hamişşş =))) darısı sana... 1 çocuk 1 yumurtadan öyle düşün
Haklisin cnm ama iste her şeyi inceleye inceleye artuk olumsuz bişiy olacak diye korkuyoruz allah yüzümüzü güldürsün ins

Canim sadece yumurta degil ayni zaman spermle ilgili. Esinde sikinti var mi?

X