Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Herkese merhaba.

Ben 2010 yılında oğlumu tüp bebekle dünyaya getirdim şimdide oğlumdan kalan embriyolarla hamileyim gebelik haberimii daha yeni aldık 2 ay olcak doktorum Ümit Bey, çok memnunum Bahçeci ekibini herkese tavsiye ederim. Çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın..

Herkese merhaba.

Ben 2010 yılında oğlumu tüp bebekle dünyaya getirdim şimdide oğlumdan kalan embriyolarla hamileyim gebelik haberimii daha yeni aldık 2 ay olcak doktorum Ümit Bey, çok memnunum Bahçeci ekibini herkese tavsiye ederim. Çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın..

ayy ne güzel canım Allahım esirgesin inşallah.. Benimde doktorum Ümit Bey bugün kontolüm vardı yumurtalar iyi durumdaymış Allah izin verirse pzt yada salı günü opu olcam çok heyecanlıyım kızlar...

Herkese merhaba.

Selam tnamm, maşallah ikinci bebeiş geliyo ha ne güzelsin yaa darısı bizlerin başına dualarını eksik etme canm..

Herkese merhaba.

merhaba canım benim doktorumda Mustafa Bahçeci. Gerçekten harika bi ekipler bende bi kız bebiş bekliyorum Allah izin verirse Eylül ayında doğum var heyecanla o günü bekliyorum. Yıllarca hamile olmayı bekledim ama şu son 4 ay geçmeyecek gibi geliyor :KK43:(

Herkese merhaba.

merhaba, Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın uzun uzun ömürler nasip etsin inşş.. sizde sorun neydi acaba?

merhaba canım benim doktorumda Mustafa Bahçeci. Gerçekten harika bi ekipler bende bi kız bebiş bekliyorum Allah izin verirse Eylül ayında doğum var heyecanla o günü bekliyorum. Yıllarca hamile olmayı bekledim ama şu son 4 ay geçmeyecek gibi geliyor :KK43:(

İnsan bekleyince öyle oluyor canım ama sen bol bol dua et hayırlısıyla ve sağ salim bebeğini kucağına al tamammı bizlerede dua etmeyi unutma :))

öyle olur bekleyince zaman geçmez ama sayılı çabuk geçer derler canım sabret... Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sana.. Darısı bizlerin başına ne güzel yaaa bende artık hamileyim demek istiyorum :KK43:(

Öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum :))

Kızlar bende Burçak hanımın hastasıyım. Tedavimiz şimdilik iyi gidiyor çikolata kistim vardı ama küçülmüşler :)) Allah izin verirse bu ay bende başlıyorum.

Öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum :))

Kızlar bende Burçak hanımın hastasıyım. Tedavimiz şimdilik iyi gidiyor çikolata kistim vardı ama küçülmüşler :)) Allah izin verirse bu ay bende başlıyorum.

ne güzel arkadaşım kistler küçülmüş :)) o zaman desene bebişler geliyor kız Allah mı söyletti bebişler dedim :)) ayyy ikiz olsa ne güzel olur dimi sahde.cim :))))))

Kızlar dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))

eşimle bizi aldı karşısına çok güzel açıklamalar yaptı. Ne neyden kaynaklanır niye olmaz falan filan ....

adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı dua edin lütfen !!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar benim dr bahçecide Aytun hanım.dr'umu çok seviyorum.o çok seker ve pozitif biri. şükür ilk denememde hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.bahçeci ekibi bu işin uzmanı en doğru yeri tercih etmişiz.Ama benim dr başka...

Kızlar dün Mustafa Bahçeciye muayene oldum. Malum yaş 40 olunca yumurtaların durumuna baktı. bide yeniden HSG istedi FSH.a bakılcak elimdeki tahliler 6 ayı geçtiği için yenisini istedi doktor bey bakalım ama sevdim ya ısındım yani :))

eşimle bizi aldı karşısına çok güzel açıklamalar yaptı. Ne neyden kaynaklanır niye olmaz falan filan ....

adetlerimi sordu düzenli dedim yani menapoz durumu yokmuş yaş dolayısıyla yumurtalar az bu kritik olan şeymiş ama elimizden geleni yapıcaz dedi. Bakalım kızlar hayırlısı dua edin lütfen !!!!!!!!!!!!!

Dualarım hepinizle güzel arkadaşım Mustafa Bahçeci harika bi doktor için rahat olsun ona ve merkezine güwen canım benim :KK66:)

merhaba benimde dr mustafa bey.ilk denemem negatif sonuçlandı.ama şuan 2. denememi yine mustafa bey yapıyor.hatta yarın saat 12 de yumoşlar toplanacak.ben çok memnunum.ayrıca tüp bebekte dr değiştirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.çünkü bir önceki denemenizle yeni denemenizi kıyaslayarak yürütüyor.1.denememde çok fazla yumoş vardı.şimdi daha az daha kaliteli.bir sağlık personeli olarak dr beye güveniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarım anne adaylarının hepsiyle.

merhaba benimde dr mustafa bey.ilk denemem negatif sonuçlandı.ama şuan 2. denememi yine mustafa bey yapıyor.hatta yarın saat 12 de yumoşlar toplanacak.ben çok memnunum.ayrıca tüp bebekte dr değiştirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.çünkü bir önceki denemenizle yeni denemenizi kıyaslayarak yürütüyor.1.denememde çok fazla yumoş vardı.şimdi daha az daha kaliteli.bir sağlık personeli olarak dr beye güveniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarım anne adaylarının hepsiyle.

Rabbim gönlünüze göre versin inş... Bizleri habersiz bırakmazsanız seviniriz. çünkü burada yazılan herşey diğer bayanlara umut oluyor :)) Dualarımız sizlerle...

Canım git ve bebişlerini al gel tamammı tatlım :)) ilk denemeni unut şimdi ve önüne bak canım bu kez pozitifi görcem de lütfen.. nasıl inanırsan öyle olur.. kendi kendine moral ver ve tabiki bol dua et ok :KK66:)

Allah yardımcınız olsun inşallah.. güzel ve başarılı bi opu geçirirsiniz ... sağlık personeli derken mesleğiniz nedir merak ettim :)))

Arkadaşlar nasılsınız? benimde sayılı günlerim kaldı tedavi için Adana'dan gelicem ve daha önceden yazmıştım Erbil beyin hastasıyım çok memnunum.. rahimde kalınlık vardı o ilacı kullanarak normal kalınlığa getirdik çok şükür. Haziran adetimle iğnelere başlıcam bende ve çok heyecanlıyım umarım Bahçeci banada ışık olur bebeğime kavuşurum :))

aynen canım katılıyorum zaman geçmiyor sanki :KK43:( hep diyorum ömrüm beklemekle geçti varsın 9 ay da bebeiş için bekleyelim :KK66:)

Arkadaşlar nasılsınız? benimde sayılı günlerim kaldı tedavi için Adana'dan gelicem ve daha önceden yazmıştım Erbil beyin hastasıyım çok memnunum.. rahimde kalınlık vardı o ilacı kullanarak normal kalınlığa getirdik çok şükür. Haziran adetimle iğnelere başlıcam bende ve çok heyecanlıyım umarım Bahçeci banada ışık olur bebeğime kavuşurum :))

merhaba canım. Ne güzel bebiş için taaa Adana.dan geliyosun. Allahım emeklerini boşa çıkarmasın kaç yaşındasın peki? ilk denememi sizin?

merhaba canım. Ne güzel bebiş için taaa Adana.dan geliyosun. Allahım emeklerini boşa çıkarmasın kaç yaşındasın peki? ilk denememi sizin?

evet yildirim ilk deneme olcak ama öncesinde aşılama yapıldı ama tutmadı. ben 31 yaşındayım eşimde 35 yaşında.

benim merak ettiğim transferden sonra biz hemen yola çıkabilcek miyiz peki? yani eşimin izni çok uzun olmayabilir elinden geleni yapcak ama bakalım

X