Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba, igneler aslinda pek acitmiyor benim uc ignem var en acitani iki dak sirmuyor o da sinek isirigi gibi benim fobim yuzunden her igneden sonra aglama nibeti geciriyordum ama vu yedinci gunum artik alistim biliyor musun kendime sasiriyorum hissiz hissiz vuruyorum. Gurkan bey iyidir guler yuzlu hemsiremizin de yuzunde guller acmasa da iyi o da her soruna cevap veriyor her seyi detayli anlatiyor ilgili biri. Benim yumurta sayim cok az o yuzden dozum hep artiyor insallah olanlar da kaliteli olur. Kendini yalniz hissetme istersen gidecegin zaman gelirim hastaneye bana ozelden yazarsin psikolojin cok onemli cunku arkadaslik yaparim sana. Getci benim de psikolojim nasil diye sorsan ne iyi ne kotu tuhaf hissediyorum kendimi ☺️ Odeme sadece 1150 verdim transferden sonra hepsini odeyecekmisiz ama her gittigimde 500 600 ilac parasi oduyorum tabi benim doz yuksek olunca ilac parasi da yuksek tutuyor ilk basta doktor soemisti zaten sizin 2000 gider ilaca diye. Sonumuzu guzel yazsin Rabbim senin de insaallah bu son olur da saglikla kucaklarsin bebegini

Evet iğneler acıtmıyor. Ama aynen dediğin gibi korkuyorum. Galiba biraz da panik atağım ben o yüzden böyle oluyor. Erkek kardeşim istanbul da. Bekar evinde kalıyo. Bende bi misafirhane bulurum. Ama hastane de arkadaşlık ederiz inşallah. Aslında tüm sülalem istanbul da ama ben kimseye söylemediğim için kimseye gitmeyeceğim. Erkek kardeşim eşlik eder bana. Ben aslında popodan iğneden korkuyorum. Göbeğimden vurulduğum o kadar değil de popodan olunca bende ağlama krizlerine giriyorum. Epeyce de tutmuş ilaçların. Ama Allah sağlık versin para dediğin kazanılıyo. Yeter ki sonu güzel olsun. Cumartesi randevum var ve şuan niyeyse bi heyecan sardı. Demek ki hastaneye 6000 tl, ilaçlar 2000 tl, eşim ameliyat olursa 3000 tl, git gel masraf derken de 15000 tl gidecek benden. Baya da varmış yaaaa

Benm de yarin tekrar kontrolum var iki gunde bir gidiyorum. Dedigin gibi sonu guzel olsun para kazanilir Allah saglik versin cumlemize. Ben de annem ve kiz kardeslerimden baska kimseye soylemedim gorusurz insaallah Allaha emanet ol

çok tedirginim ya. bi heyecan bastı ki anlatamam. nolacak bilmiyorum ama çok umutluyum. senin eşinde sorun yok değil mi

kizlar kac gun igne yapioruz ya benm ilaclarda hemsire bi tüp 2bucuk gun gider dedi 2 tüp var ignenin icinde 5 gun mu surcek yani 9 10 gun yapanlar vardi sanki ben bu igne isini anlamadim zaten nasil yapacagmida anlamadim

kizlar kac gun igne yapioruz ya benm ilaclarda hemsire bi tüp 2bucuk gun gider dedi 2 tüp var ignenin icinde 5 gun mu surcek yani 9 10 gun yapanlar vardi sanki ben bu igne isini anlamadim zaten nasil yapacagmida anlamadim

eryega arkadaşım iğne nerden baksan 8-9 gün sürecek. Sen tekrar iğne alabilirsin yani

Slm canım.ben Bahçeci Fulyada tedaviye başladım yani bundan 3 hafta önce ön görüşme yaptık ve gayet olumlu bi görüşmeydi. şimdi adet olmayı bekliyorm. gerek doktorum gerek tüm ekip ilgi alaka çok iyiydi. bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek deniycem ve bahçeciyi bende çok duymuştm. bence sende ön görüşme yap. görüşmeden sonra karar vermen daha doğru olur ben öyle karar verdim.
merhaba ben de bahçeci fulya güvenç beyden randevu aldım zaman içinde de yorumlarını yazarsan çok sevinirim

ben de 5.günden korkuyordum 3.gün tutuu ve sizler doğum yaptınız sanırım
lavanta34 merhaba ; piti arkadaşımız ilk tüp bebeği yaptırdı tutmuştu ama kalp atışını duyamadan sonlandı.Daha sonra 2.deneme için dondurulmuşları vardı onlarla deneyeceklerdi ama transfere 1 hafta kala normal yoldan hamile kaldığını öğrendi ve çok şükür doğum yaptı

Evet iğneler acıtmıyor. Ama aynen dediğin gibi korkuyorum. Galiba biraz da panik atağım ben o yüzden böyle oluyor. Erkek kardeşim istanbul da. Bekar evinde kalıyo. Bende bi misafirhane bulurum. Ama hastane de arkadaşlık ederiz inşallah. Aslında tüm sülalem istanbul da ama ben kimseye söylemediğim için kimseye gitmeyeceğim. Erkek kardeşim eşlik eder bana. Ben aslında popodan iğneden korkuyorum. Göbeğimden vurulduğum o kadar değil de popodan olunca bende ağlama krizlerine giriyorum. Epeyce de tutmuş ilaçların. Ama Allah sağlık versin para dediğin kazanılıyo. Yeter ki sonu güzel olsun. Cumartesi randevum var ve şuan niyeyse bi heyecan sardı. Demek ki hastaneye 6000 tl, ilaçlar 2000 tl, eşim ameliyat olursa 3000 tl, git gel masraf derken de 15000 tl gidecek benden. Baya da varmış yaaaa
Senin bugundu randevun degil mi ben de simdi gidiyorum oraya pembe siyah giydim ortuluyum saat on bucuga kadar ordayim beni bul ama bu mesaji kesin gec goreceksin

Senin bugundu randevun degil mi ben de simdi gidiyorum oraya pembe siyah giydim ortuluyum saat on bucuga kadar ordayim beni bul ama bu mesaji kesin gec goreceksin

Mrb canım. Tüh ya cidden mesajını geç gördüm. Cumartesi saat 1 e kadar ordaydım. Keşke görseydim Gördüysem de hatırlamıyorum. Bizde eşimle fır döndük oralarda. Sabah erken geldik. 9.30 gibi ordaydık ve öğleye kadar kaldık. Neyse bakalım. Bizde tedaviye başladık. İlaç verdi kullanıcağım adete kadar sonra da gonalf. Adetimin 5. günü tekrar geleceğim. Yaklaşık 22 gün sonra tekrar ordayım Allah izin verirse. Doktorum çok iyi davrandı. İnanılmaz mutlu ayrıldım ordan

Co
Mrb canım. Tüh ya cidden mesajını geç gördüm. Cumartesi saat 1 e kadar ordaydım. Keşke görseydim Gördüysem de hatırlamıyorum. Bizde eşimle fır döndük oralarda. Sabah erken geldik. 9.30 gibi ordaydık ve öğleye kadar kaldık. Neyse bakalım. Bizde tedaviye başladık. İlaç verdi kullanıcağım adete kadar sonra da gonalf. Adetimin 5. günü tekrar geleceğim. Yaklaşık 22 gün sonra tekrar ordayım Allah izin verirse. Doktorum çok iyi davrandı. İnanılmaz mutlu ayrıldım ordan
cok sevindim mutlu ayrildigina :) ben simdi yine hastanedeyim iki uc gunde bir geliyorum bugun gurkan bey yok guvenc beyle goruecegim yunurtalarim iki gecikmeyle gelisiyor sanirim iki ay yumurta toplanacak ucuncu ay transfer olacagim yunurtalar az oldugu icin boyle bir yontem uygun gordu. Yine denk geliriz buyuk ihtimalle :) belli ki daha cok asindiracagim burayi

Co

cok sevindim mutlu ayrildigina :) ben simdi yine hastanedeyim iki uc gunde bir geliyorum bugun gurkan bey yok guvenc beyle goruecegim yunurtalarim iki gecikmeyle gelisiyor sanirim iki ay yumurta toplanacak ucuncu ay transfer olacagim yunurtalar az oldugu icin boyle bir yontem uygun gordu. Yine denk geliriz buyuk ihtimalle :) belli ki daha cok asindiracagim burayi

benimde adetimle başlanacak iğnelere. Şuan tablet olarak alacağım ilaçlar var. Onları alacağım adete kadar daha sonra iğnelere başlanacak. Eşim tese ameliyatı ile sperm verecek bir de normal yolla sperm verecek. Çıkanlarla benim yumurtaları ikiye bölecekler. Yarısını normal yolla çıkan spermlerle yarısını ameliyatla aldıkları spermlerle dölleyecekler ve transfer edecekler. Bende kısa protokol uygulanacak. Bu en azından süper bişe. İstanbulda çok fazla kalmayacağım. İnşallah gelince denk geliriz. Kendine dikkat et....

günaydın.... Portakallıgofret arkadaşım sen iğne olup 2 gün arayla gittiğinde kan testi yaptırıyo musun? Yada Gürkan Bey nasıl bir tedavi uyguluyo? Sadece yumurtaları mı kontrol ediyo?

günaydın.... Portakallıgofret arkadaşım sen iğne olup 2 gün arayla gittiğinde kan testi yaptırıyo musun? Yada Gürkan Bey nasıl bir tedavi uyguluyo? Sadece yumurtaları mı kontrol ediyo?

ben de gürkan beyin hastasıyım.kan tahlilide istiyor.benden deiki kez yumurta toplama işlemi yapılacak.yani biri yapıldı şimdi ikinciye başlıycaz.

Evet kan testi yaptirdim her gittigimde ilk iki gittigimde yaptirmamistim. Benim yumurta rezervim az yumusrtalari kontrol ediyor ve rahim icinin uygunluguna bakiyor yumurtalarda problem oldugu icin rahimin uygun oldugu zamani gecirdik cunku ayni zamandagec gelisiyorlar. Buyuk ihtimalle diger ayda yumurta toplanacak benden yani iki ay yumurta toplanacak. Bana boyle bir trdavi uyguluyor tabi herkese farklidir

Kizlar öglen bir bucukta yumurta toplama islemim var hepinizden dua bekliyorum ve hepinizi opuyorum :* aksam veya sonraki gun yazarim size durumuma bagli :) Allaha emanet

X