- 7 Mayıs 2013
- 198
- 67
Merhaba, igneler aslinda pek acitmiyor benim uc ignem var en acitani iki dak sirmuyor o da sinek isirigi gibi benim fobim yuzunden her igneden sonra aglama nibeti geciriyordum ama vu yedinci gunum artik alistim biliyor musun kendime sasiriyorum hissiz hissiz vuruyorum. Gurkan bey iyidir guler yuzlu hemsiremizin de yuzunde guller acmasa da iyi o da her soruna cevap veriyor her seyi detayli anlatiyor ilgili biri. Benim yumurta sayim cok az o yuzden dozum hep artiyor insallah olanlar da kaliteli olur. Kendini yalniz hissetme istersen gidecegin zaman gelirim hastaneye bana ozelden yazarsin psikolojin cok onemli cunku arkadaslik yaparim sana. Getci benim de psikolojim nasil diye sorsan ne iyi ne kotu tuhaf hissediyorum kendimi Odeme sadece 1150 verdim transferden sonra hepsini odeyecekmisiz ama her gittigimde 500 600 ilac parasi oduyorum tabi benim doz yuksek olunca ilac parasi da yuksek tutuyor ilk basta doktor soemisti zaten sizin 2000 gider ilaca diye. Sonumuzu guzel yazsin Rabbim senin de insaallah bu son olur da saglikla kucaklarsin bebegini
Evet iğneler acıtmıyor. Ama aynen dediğin gibi korkuyorum. Galiba biraz da panik atağım ben o yüzden böyle oluyor. Erkek kardeşim istanbul da. Bekar evinde kalıyo. Bende bi misafirhane bulurum. Ama hastane de arkadaşlık ederiz inşallah. Aslında tüm sülalem istanbul da ama ben kimseye söylemediğim için kimseye gitmeyeceğim. Erkek kardeşim eşlik eder bana. Ben aslında popodan iğneden korkuyorum. Göbeğimden vurulduğum o kadar değil de popodan olunca bende ağlama krizlerine giriyorum. Epeyce de tutmuş ilaçların. Ama Allah sağlık versin para dediğin kazanılıyo. Yeter ki sonu güzel olsun. Cumartesi randevum var ve şuan niyeyse bi heyecan sardı. Demek ki hastaneye 6000 tl, ilaçlar 2000 tl, eşim ameliyat olursa 3000 tl, git gel masraf derken de 15000 tl gidecek benden. Baya da varmış yaaaa