Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

sağol canım sen nasılsın? ben çok heyecanlıyım yarın test yaptırcam dua istiyorum sizlerden :KK43:((

sen son aşamaya gelmişsin canım bende bugün opudan geldim darısı başımı çünkü transfer sonrası beklemek zor gelcek bana :KK43: Rabbim yardımcımız olsun güzel haberler ver bize yarın

sen son aşamaya gelmişsin canım bende bugün opudan geldim darısı başımı çünkü transfer sonrası beklemek zor gelcek bana :KK43: Rabbim yardımcımız olsun güzel haberler ver bize yarın

canım Allah izin verirse bi iki güne transferin olcak ve sonrasında o müthiş bekleme :))) Allahın izniyle 15 güne gebelik haberinide yazarsın bize inşallah :))))) sabret yeter

ewet canım çok şükür son aşamaya geldik ama son aşamaya gelen neler çektik Allah biliyor :)) inşallah bu son olur

canım valla herkesin tedavi süreci farklı oluyor kişiye göre değişiyor. Benim eşimede azosperm teşhisi konmuştu ama genel olarak spermiogram testi yapılıyor eşlere. sperm sayısına, hızına ve morfolojisine yani yapısına bakılıyor. Mikro tese denilen 2 operasyon geçirdi benim eşim ve sperm arandı ama birincide maalesef bulunamadı :KK43: sonra 6 ay ilaç kullandı takviye amaçlı ve bu arada eşim sigarayı bıraktı dikkat etti. 6 ay sonra tekrar ameliyat geçirdi ve bu sırada bende adetimin 2.günü yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başladık. Eşimin ameliyat günü benden yumurta toplandı ve aynı gün eşimden alınan sperm döllendirildi sonra transfer oldu ve sonuç pozitif çıktı. Allah Emre Beyden razı olsun. Biz çok doktor gezdik ama bu alanda daha başarılı olana denk gelmedik. İnşallah sende güzel sonuçlarını paylaşırsın canım...

İnşallah canım bizde böyle güzel haberler alırız.

Merhaba kızlar, yarın Bahçecide görüşmem var sıra bana geldi :)) Allahın izniyle güzel geçer bu artık son olsun istiyorum...

Merhaba kızlar, yarın Bahçecide görüşmem var sıra bana geldi :)) Allahın izniyle güzel geçer bu artık son olsun istiyorum...

Hadi hayırlısı arkadaşım.. iyi bi merkez çok önemli valla bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez. Peki doktorun kimdi canım yarın kimle görüşceksin sen

canım kararına çok sevindim. emin ol görüşmen çok güzel geçecek. ya ben hamileliğimden bu yana ayrı bi sevgi besliyorum bahçeci kliniğine anne olmama vesile oldukları için şimdide darısı başına canım bu mutluluğu sende yaşa :))

canım kararına çok sevindim. emin ol görüşmen çok güzel geçecek. ya ben hamileliğimden bu yana ayrı bi sevgi besliyorum bahçeci kliniğine anne olmama vesile oldukları için şimdide darısı başına canım bu mutluluğu sende yaşa :))

gamzecim aynen katılıyorum sana çok güzel bi mutluluk bu... canım bende kasık ağrılarım oluyor midemde tuhaf sende durumlar ne canım?

Hadi hayırlısı arkadaşım.. iyi bi merkez çok önemli valla bahçeci bu konuda çok başarılı bi merkez. Peki doktorun kimdi canım yarın kimle görüşceksin sen

Yarın Ümit beyle görüşcez canım. doktorum ümit göktolga. umarım istediğimiz gibi geçer memnun kalırızda tedaviye devam ederiz orda. herkes çok övüyor bahçeciyi bakalım :))

gamzecim aynen katılıyorum sana çok güzel bi mutluluk bu... canım bende kasık ağrılarım oluyor midemde tuhaf sende durumlar ne canım?

aynen canım benimde biraz bel ağrılarım oluyo midem bulanıyor yemekler kokuyor sanki bu yüzden biraz az yiyorum ama bol meyve yiyorum :))

Kızlar sonundaaaaa bende hamileyim .... ağla ağla gözümde yaş kalmadı sabahtan beri. çok değişik hissediyorum kendimi. yıllardır yaşadığım o stres bi anda uçtu gitti yok anlatamıyorum gerçekten tıkandım. sadece sizlere çok tşk ediyorum bu süreçte burdan beni yalnız bırakmadınız sizlerdende güzel haberler almak istiyorum.

Kızlar sonundaaaaa bende hamileyim .... ağla ağla gözümde yaş kalmadı sabahtan beri. çok değişik hissediyorum kendimi. yıllardır yaşadığım o stres bi anda uçtu gitti yok anlatamıyorum gerçekten tıkandım. sadece sizlere çok tşk ediyorum bu süreçte burdan beni yalnız bırakmadınız sizlerdende güzel haberler almak istiyorum.

oleyyyy hadi gözünaydın arkadaşım :)) rabbim sabredince mükafatını veriyor işte azmettin ve başardın darısı bizlerin başına inşşş.. :))

gnydnn hayırlı olsun.çok sevindim hamile olduğuna Rabbim sağlıkla kucağında da göstersin.hamişler dualarınız da bizleride unutmayın :)

Allahım kalp krizi geçircem heyecandan :)) Bahçeciye giden hamile kalıyor aman Allahım darısı başıma yarabbim....
Canım analı babalı büyüt inşallah.. bana hepiniz umut oldunuz bende hamileyim dicem diye düşünmeye başladım en azından artık birazcık daha pozitif düşünebiliyorum :))

Allahım kalp krizi geçircem heyecandan :)) Bahçeciye giden hamile kalıyor aman Allahım darısı başıma yarabbim....
Canım analı babalı büyüt inşallah.. bana hepiniz umut oldunuz bende hamileyim dicem diye düşünmeye başladım en azından artık birazcık daha pozitif düşünebiliyorum :))

canım tabiki pozitif olmalısın yoksa bi sonuç alamazsın.. bi kere çok iyi bi merkezdesin yani sanırım yarın karar verceksin buna ama bence memnun kalcaksın. bu süreçte önemli olan umut, sabır veeee olumlu düşünce dene bak göreceksin :)))

sevgili yildirimm senide hamişler kervanına katıcaz gör bak hemde ennnnnnn kısa zamanda şekerim Allahın izniyle :))) sen yeterki umudunu yitirme sakın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bayanlar günaydın herkese.. merkezden aradılar beni 9 yumurta toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş. 5.güne gidecek kalitedeymiş çoook sevindim Allahın izniyle cuma günü transferim var kızlar fena heyecanlıyım. yumuşların kaliteli oluşu beni çok umutlandırdı :)) eğer bi aksilik olursa tekrar arayacaklarmış Allah korusun tabi...

bayanlar günaydın herkese.. merkezden aradılar beni 9 yumurta toplanmıştı 6 tanesi döllenmiş. 5.güne gidecek kalitedeymiş çoook sevindim Allahın izniyle cuma günü transferim var kızlar fena heyecanlıyım. yumuşların kaliteli oluşu beni çok umutlandırdı :)) eğer bi aksilik olursa tekrar arayacaklarmış Allah korusun tabi...

canım demek 5.gün embriyosu olcak hee valla çok sevindim yaaaa. bak zaman nasıl hızlı geçti gördün mü sen geçmiyor diyordun ya sürekli :))

canım bu ne güzel haber :)) 5.gün embriyosu olması çok sevindirici. desene sende şafak saymaya başlıcaksın :)))) Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallahhh ben hala inanamıyorum eşime nasıl yani ben hamile miyim şimdi deyip duruyorm tamam yaaa dünden beri 50 kere sordun diyo :)))) adamıda çıldırtcam sonunda :)))

canım bu ne güzel haber :)) 5.gün embriyosu olması çok sevindirici. desene sende şafak saymaya başlıcaksın :)))) Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallahhh ben hala inanamıyorum eşime nasıl yani ben hamile miyim şimdi deyip duruyorm tamam yaaa dünden beri 50 kere sordun diyo :)))) adamıda çıldırtcam sonunda :)))
eee napalım hayal mi gerçek mi olduğuna insan inanamıyor bir türlü :))

X