- 22 Nisan 2016
- 85
- 27
-
- Konu Sahibi mucizemibekliyorumm
histereskopiyi banada istedi ama çok pahalı geldi bizeBizde problem eşimde olduğu için bana herhangi bi tedavi uygulamadı, ama eşime de ekstra bişe vermedi. Dondurulmuş embiryo transferi öncesinde histroskopi istedi. Onu yaptıracağız. Ben bide cd56 testi isteyeceğim. Bakalım ne diyecek Cem bEY
evet 550tl 6 ay geçerli amave fiyatları gerçekten muayne parası 550 tl mi???
Gerçekten öyleyse umut değil bu işin ticaretini yapıyolar dicem bu kadarda olmaz ya yazık günah valla
cd56 ne oluyorEvet cd56 öneriyor bazı drlar bence de söyleyin atlanmasın
evet 550tl 6 ay geçerli ama
yok öyle olsaydı bende gitmezdimben cem beyi sosyal medyadan takip ediyorum sizler muayne oluyorsunuz denilen kdar varmı canlarım
Selam bende Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum.ilk deneme negatif şimdi 2.ye başladık.Histereskopi fiyatı nedir? Doktorum henüz bşy demedi ama histereskopi yapılsa iyi olur gibi.yok öyle olsaydı bende gitmezdim:)) bende sosyal medyadan gördüm bu kadar yüksek ornları bide arkadaşım görüşmeye gitmiş iyi faln dedi onun üzerine bende trabzondan kalktım gittim şimdilik bizden bazı testler istedi onu yaptırdık genetik testimin çıkmasını bekliyorum ondan sonra tedaviye başlıcaz ilk görüşmede bna hallederiz sıkma canını dedi bakalım inşallah iyi olur. yalnız bana histereskopi istedi o çok pahalı geldi bakalım ne olacak
Acaba neden olumsuz oldu ngs yapılmışmiydı histeroskopi 4750 yazmış bi arkadaşSelam bende Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum.ilk deneme negatif şimdi 2.ye başladık.Histereskopi fiyatı nedir? Doktorum henüz bşy demedi ama histereskopi yapılsa iyi olur gibi.
İlk tedavi olduğu için ngs yapılmadı.Dün kendi doktorum olmadığı için başka doktor kontrol etti ve iğnelere başlattı.Kendi doktorumla perşembe görüşeceğim.Acaba neden olumsuz oldu ngs yapılmışmiydı histeroskopi 4750 yazmış bi arkadaş
yok öyle olsaydı bende gitmezdim:)) bende sosyal medyadan gördüm bu kadar yüksek ornları bide arkadaşım görüşmeye gitmiş iyi faln dedi onun üzerine bende trabzondan kalktım gittim şimdilik bizden bazı testler istedi onu yaptırdık genetik testimin çıkmasını bekliyorum ondan sonra tedaviye başlıcaz ilk görüşmede bna hallederiz sıkma canını dedi bakalım inşallah iyi olur. yalnız bana histereskopi istedi o çok pahalı geldi bakalım ne olacak
4750 histereskopi ama işlem yapılırsa fiyat değişiyor perde yapışıklık vs varsa 9250 dediler banaSelam bende Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum.ilk deneme negatif şimdi 2.ye başladık.Histereskopi fiyatı nedir? Doktorum henüz bşy demedi ama histereskopi yapılsa iyi olur gibi.
amiiinnn inşallah isteyen herkese nasip olsun. valla bende daha tam olarak emin değilim memnun olup olmadığımdananladım canım hakkında hayırlısı inşallah miniğinin haberini duyarız fıstığım :) memnun kaldın mı kalmadın mı anlamadım
amiiinnn inşallah isteyen herkese nasip olsun. valla bende daha tam olarak emin değilim memnun olup olmadığımdantedavi sürecine kadar araştırmadayım. kafam karışık biraz.
Canım bende bahçeci umutta tedavi oldum Allaha şükür doktorumdanda merkezdende çok memnun kaldım pozitif sonuç aldım zaten doğumu bekliyorum kesinlikle tavsiye ederimamiiinnn inşallah isteyen herkese nasip olsun. valla bende daha tam olarak emin değilim memnun olup olmadığımdantedavi sürecine kadar araştırmadayım. kafam karışık biraz.
Teşekkür ederim,bugün muayenede polip gördü doktorum duruma göre histereskopi yapılacak4750 histereskopi ama işlem yapılırsa fiyat değişiyor perde yapışıklık vs varsa 9250 dediler bana
başkent hulusi bülent zeyneloğlu ve cem çelik arasındaneresi ile ikilemde kaldın :/
Ne yaptınız ne karar verdnz sonuç ne oldubaşkent hulusi bülent zeyneloğlu ve cem çelik arasında
Merhaba kistleriniz kac cm di ve amh kac cikiyordu. Bahceci de nasil bir yol izleniyor cikolata kisti olan hastalara. Direk transfer mi yoksa oncesinde baska islemler var mi? Insallah sizin sonucunuz guzel.olmustur yada olacaktir. Zor bir yolmerhaba herkese bahçeci umut tüp bebek merkezi dr cem çelikte tüp bebek yaptıran var mı?? bilgilerinizi paylaşır mısınız?