Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 55 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Kalliste #21 armeda .!.: çok güzel modeller paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla... hazal46 .!.: çok güzeller tşk Genişletmek için tıkla... nursunaz .!.: ben buy kadar güzel modeli bir arada hiç görmedim.inanılmaz güzeller.ellerine emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum beğenilerinizi dile getirdiğiniz için a.s. Mehalim .!.: YAff iyide bunları örüp giyinmek için şimdi kalan 10 kilomu vermem gerekecek .yine bana diyeti hatırlattın yaff:)) Genişletmek için tıkla... Anam sanada bir şey yazmaya göstermeye korkuyoruz, ne yapsak bir şeyle suçlayabiliyorsun
armeda .!.: çok güzel modeller paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla... hazal46 .!.: çok güzeller tşk Genişletmek için tıkla... nursunaz .!.: ben buy kadar güzel modeli bir arada hiç görmedim.inanılmaz güzeller.ellerine emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum beğenilerinizi dile getirdiğiniz için a.s. Mehalim .!.: YAff iyide bunları örüp giyinmek için şimdi kalan 10 kilomu vermem gerekecek .yine bana diyeti hatırlattın yaff:)) Genişletmek için tıkla... Anam sanada bir şey yazmaya göstermeye korkuyoruz, ne yapsak bir şeyle suçlayabiliyorsun