• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

ay o pembe koltuklara bittim ya çok şık çok seker insanın içi açılır onlara oturdukça. allah güle güle oturmayı nasip etsin.

adaşıımm Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)) İki Bahar aynı mobilyaları almışız bu kadar denk gelebilir ancak :))) Koltuklarımın rengi de böyle sadece model olarak farklı :1: Çok güzel mobilyalarımız çookkk :nazar::nazar:

adaşıımm Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)) İki Bahar aynı mobilyaları almışız bu kadar denk gelebilir ancak :))) Koltuklarımın rengi de böyle sadece model olarak farklı :1: Çok güzel mobilyalarımız çookkk :nazar::nazar:

canımmmmmm zevkli hatunlarız yahu :21: bende çok beğenerek aldım mobilyalarımı, inşallah kocişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu günlerde eskitmek nasip olur canım, büyük güne az kaldı kazasız belasız atlatırız inşallah :71::nazar:

pembe koltuk hayatta istemzdim ben de taki seninkileri görene kadar.. ne kadar hoş ne kadar sıcak... yatak odan da süper tam istediğim gibi. allah huzurla oturmayı nasip etsin bayıldım!:nazar:

pembe koltuk hayatta istemzdim ben de taki seninkileri görene kadar.. ne kadar hoş ne kadar sıcak... yatak odan da süper tam istediğim gibi. allah huzurla oturmayı nasip etsin bayıldım!:nazar:

Elifimmm güzel yorumun için çok teşekkürler canım, beğendiğine çok sevindim, daha güzelleri senin olsun inşallah canım :71:

Pembe koltuklarına bayıldım
Güle güle kullanın mutluluklar dilerim:16:

O koltukları var yaaa yiyesim geldi yaa:9: Çok güzeller canım, huzurla kaplı bir yuvan olsun inşallah:16:

Back
X