Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı... :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
:nazar:Kızlar mobilyalarımı beğenerek aldım herbirini çok sevdim inşallah hayırlısıyla, mutlu ,huzurlu, sağlıklı bir şekilde kocişimle birlikte eskitmek nasip olur... :) hepsini izmirden aldık, mutfak masası ve oturma odam için tv ünitesi beğenemedim onlarıda en kısa zamanda halledicez bakalım. Salon takımım için aklımda hiç olmayan bir renk aldım her zaman grili yada siyahlı bir takım düşünüyordum ama taki bu pembiş koltukları görüpte içim kıpır kıpır olana kadar :1: haydi bakalım şimdi mobilyalarımıza bakalım :16:

Eklentiler

• $DSCF6397.webp
    $DSCF6397.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCF6398.webp
    $DSCF6398.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSCF6399.webp
    $DSCF6399.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSCF6400.webp
    $DSCF6400.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSCF6401.webp
    $DSCF6401.webp
    22 KB · Görüntüleme: 94
  • $gri (1).webp
    $gri (1).webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $gri (2).webp
    $gri (2).webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $gri3 (1).webp
    $gri3 (1).webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $pembişim.webp
    $pembişim.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $pembişim2.webp
    $pembişim2.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 169
  • $pembişim3.webp
    $pembişim3.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $pembişim4.webp
    $pembişim4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $pembişim5.webp
    $pembişim5.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $pembişim6.webp
    $pembişim6.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
yatak odan yemek odan ve köşe koltuğa bayıldımm:nazar:
ama koltukların çok tarzım değil yinede evinde çk güzel olcağına eminm:16:
aşkla kullanın:nazar:

öncelikle hayırlı olsun canım mobilyaların çok güzel hatta muhteşem yemek ve yatak odası benim istediğim model ama koltuk için biraz daha baksaydın keşke çok küçük gibi geldi bana

öncelikle hayırlı olsun canım mobilyaların çok güzel hatta muhteşem yemek ve yatak odası benim istediğim model ama koltuk için biraz daha baksaydın keşke çok küçük gibi geldi bana
canım benim öncelikle yorumun için teşekkürler, kıs küçük değil koltuk takımım:26: resimlerde küçük mü gözüküyor ki :30: avangard mobilya grubuna giriyor küçük göründüğüne bakma canım benim, hayırlsıyla halılarla perdeleride hallederiz inşallah:31: :71:

bende koltuklarına bayıldım, rengi de hoş modeli de, çok şekerler... halı ve perdelerinle de güzel bi kombin yapacağına eminim...
hem gördüğün an senin içini kıpır kıpır yaptıysa senin olmalı...
evine yerleşmiş hallerini de görürüz inşAllah:34:

bende koltuklarına bayıldım, rengi de hoş modeli de, çok şekerler... halı ve perdelerinle de güzel bi kombin yapacağına eminim...
hem gördüğün an senin içini kıpır kıpır yaptıysa senin olmalı...
evine yerleşmiş hallerini de görürüz inşAllah:34:

beğendiğine çok sevindim canım, çeyizim gidip evime herşeyim yerleşsin herşeyiyle çekip buraya koyucam canım, inşallah güzel olur, iyi dileklerin teşekkürler arkadaşım :71:

Hepsine bayıldımmmmmm iyi günlerde kullanırsın inşallahhh:16:
Özellikle pembiş koltuklara öldümmmm:1: Uçuk pembe duvar, beyaz
perdeler, pudra/beyaz halı, beyaz ya da cam orta sehpa ve bol bol
pembe gülle süpperrr olurrr:31::31::31:

Hepsine bayıldımmmmmm iyi günlerde kullanırsın inşallahhh:16:
Özellikle pembiş koltuklara öldümmmm:1: Uçuk pembe duvar, beyaz
perdeler, pudra/beyaz halı, beyaz ya da cam orta sehpa ve bol bol
pembe gülle süpperrr olurrr:31::31::31:

güzel yorumun için teşekkürler canım:71:

iyi günlerde kullan canım. model olarak aynı değil ama ben de gümüş rengi kanepeleri pembe berjaillerle kombinlemeyi düşünüyorum canım :)

hepsine bayıldım amaaaa pembe koltuklarına hasta oldum:52:
ama ben salon yapmayacağım maalesef ilk kez salonum olmayışına üzüldüm ama o koltuklar da gündelik kullanılmaz dimi pembiş takımların:50:

iyi günlerde kullan canım. model olarak aynı değil ama ben de gümüş rengi kanepeleri pembe berjaillerle kombinlemeyi düşünüyorum canım :)

eminimki harika olur canım gümüş ve pembe kombinasyonuda, inşallah seninde cicilerine yorum yapmak kısmet olur :16: yorumun için teşekkürler canım :71:

hepsine bayıldım amaaaa pembe koltuklarına hasta oldum:52:
ama ben salon yapmayacağım maalesef ilk kez salonum olmayışına üzüldüm ama o koltuklar da gündelik kullanılmaz dimi pembiş takımların:50:

canım benim güzel yorumun için teşekkürler, gündelik olarak kullanışlı olur mu ki bilemedim canım, benim için özellikle günlük kullanım için çok rahat olmaz çünkü çoooook sevdiğim bir kedim var :69: ama ne kadar çok sevsemde pembiş koltuklarımın üzerinde kıpırdamasına izin vermem :20: o yüzden benim için salonda kullanışlılar misafirim geldiğinde açıcam salonumun kapısını. ama senin kedi gibi bir sorunun yoksa günlük kullanım için yerleştirmeyi düşündüğün alan genişse oturma odası boyutlarına sığmayacağını düşünüyorum çünkü canım avangard mobilyalar biraz geniş ebatlarda oluyorlar, en iyisi gidip gördükten sonra karar vermen :71: pembe koltuklarımızı modes mobilyadan aldık, internet sitesi var inceleyebilirsin oradanda canım, umarım sende içine sinen işte budur diyebileceğin koltuğunu bulursun :31:

canım benim güzel yorumun için teşekkürler, gündelik olarak kullanışlı olur mu ki bilemedim canım, benim için özellikle günlük kullanım için çok rahat olmaz çünkü çoooook sevdiğim bir kedim var :69: ama ne kadar çok sevsemde pembiş koltuklarımın üzerinde kıpırdamasına izin vermem :20: o yüzden benim için salonda kullanışlılar misafirim geldiğinde açıcam salonumun kapısını. ama senin kedi gibi bir sorunun yoksa günlük kullanım için yerleştirmeyi düşündüğün alan genişse oturma odası boyutlarına sığmayacağını düşünüyorum çünkü canım avangard mobilyalar biraz geniş ebatlarda oluyorlar, en iyisi gidip gördükten sonra karar vermen :71: pembe koltuklarımızı modes mobilyadan aldık, internet sitesi var inceleyebilirsin oradanda canım, umarım sende içine sinen işte budur diyebileceğin koltuğunu bulursun :31:

ay tatlım benim ilgin için tşkler.hemen bakıyorum web sitesinden.bende pisilere bayılıyorum ama nişanlım sevmiyo eve hayatta sokmaz:50: evimiz bahçeli belki ikna eder bahçede beslerim pisimizi:40:bu arada zevklerimiz çok uyuşuyo takipçinim bundan sonra:21:

Back
X