Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok güzell herşeyy güzel günlerde kullanmanı dilerim Allah mutlu etsin :))

her şeyin çok güzel güle güle kullan ben bir şey sormak istiyorum. 26 mayısta benim de nişanım olacak erkek tarafı o gün bohçaları getirecek biz ne zaman götüreceğiz onu hiç bilmiyorum. siz nasıl yaptınız ya da nasıl olur ??

canım benim bizim nişanımız evde oldu bize geldiklerinde yüzüklerimiz takıldı yüzükler takıldıkdıktan pasta kesimi yapıldı sonra gelen misafirlere hazırladıgımız eşarplar dağıtıldı daha sonra bizim taraftan olan bohçayı getirdi en yakın arkadasım ve damadın babasına verdi böyle oldu yani o gece her iki tarafta birbirine teslim etti bohçayı, çok güzel telaşlar canım hayırlısıyla kazasız belasız ağız tadıyla atlatırsın inşallah mutluluklar diliyorum

teşekkür ederim bizde onlara bir hafta on gün sonra götüreceğiz galiba bohçalarını.

hayırlısı olsun canım

kedide nişan bohçasına dahil mi bnde ısteyeceğim nişanlımdan

son yazdığım mesajın üzerinden 5 ay 4 gün geçmiş, tüm gelinciklerin inşallah herşey gönlüne göre olur, herkese mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…