• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharatlık onerisi

hicranhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
48
Kızlar son zamanlarda eskiyen baharatlık takımımı değiştirmek istiyorum da şu yeni trend olan duvara da asilabilen 12 li 9 lu plastik kristal baharatliklar var nasıl kullanan memnun olan var mı

Merhaba annem ve kayınvalidem kullanıyor memnunlar pratik ama duvarda çivi ile sabitleyin

çok özeniyorum o baharatlıklara ama mutfağım çok güneş alıyor, baharatlar bozuluyor gibi geliyor o yüzden hep buzdolabında tutarım. buna çare yok herhalde

çok özeniyorum o baharatlıklara ama mutfağım çok güneş alıyor, baharatlar bozuluyor gibi geliyor o yüzden hep buzdolabında tutarım. buna çare yok herhalde
Aynen ama çok kibar duruyo bütün baharatlar tek bı yerde gibi oluyor olmazsa kışın mutfaginiza koyup yazında dolabinizin bı bolimune koyun kapaktaki bölmelere bile sığar diye düşünüyorum ben aldım ama bı iki yerinde hafif kırık vardı değiştirilen inşallah ama baya kullanışlı inşallah bidahaki sağlam gelirde baharatlarim düzende durur baya rahatlatiyo o bölgeyi çiviyle yada çift taraflı banka duvara sabitleyin altinada yagdanliklari koyunca daha toplu gibi olacak

Back
X