• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharatlık Önemsenmeli mi?

Ben de böyle metal Mıknatıslı olanlardan düşünüyordum ama arkadaşım kötü olur onlar sonradan dedi aklımda bu var ama kahve yerine tuz yazsın istiyorum :kk77:

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-17-21-42-46.png
    Screenshot_2016-01-17-21-42-46.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 71
mrb cnm,ben şu ifadeli olanlardan aldım renk renk :KK51:
hem içi görünüyo hem cam olması daha iyi bana göre hemde çok şeker bence :) düşünebilirsin sende :KK66:
white-kitchen-white-kitchen-639li-gulenyuz-renkli-metal-kavanoz-seti-10-cm_9143913.jpg

Kızlar neva nın baharatlıklarını çok beğendim kısmet olursa evime almak istiyorum ama paslanır , çok kullanışsız diyenler var etrafımda bunlardan kaullanan varmı acaba? Yardımcı olurmusunuz lütfennn
altı üstü bir baharatlık biliyorum Allah böyle dert vermesin ama sormak istedim merakımı mazur görün :oops:
neva emsan ın bir alt markası bu arada

bence evinize alacağınız ürünleri geçiştirmelik almayın ve reel olun , neva diye bahsettiğiniz takım oksitlenebilir , sık yıkarsanız renginde değişim olacaktır , cam tavsiye ederim ;) ben klasik şekerci kavanozu almıştım paşabahçeden 150ml olanlardan 30 parça aldım çok memnunum

Back