• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharatlık Önemsenmeli mi?

mevsimsiz-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
416
312
23
Kızlar neva nın baharatlıklarını çok beğendim kısmet olursa evime almak istiyorum ama paslanır , çok kullanışsız diyenler var etrafımda bunlardan kaullanan varmı acaba? Yardımcı olurmusunuz lütfennn
altı üstü bir baharatlık biliyorum Allah böyle dert vermesin ama sormak istedim merakımı mazur görün :oops:
neva emsan ın bir alt markası bu arada

Son düzenleme:
oha bunun için konu açtıına inanamıyorum :) önemsenmeli ama bu kadar diğill

Kızlar neva nın baharatlıklarını çok beğendim kısmet olursa evime almak istiyorum ama paslanır , çok kullanışsız diyenler var etrafımda bunlardan kaullanan varmı acaba? Yardımcı olurmusunuz lütfennn
altı üstü bir baharatlık biliyorum Allah böyle dert vermesin ama sormak istedim merakımı mazur görün :oops:
neva emsanın bir alt markası bu arada

Google a önce "neva baharatlık" sonra da "emsa baharatlık" yazdım.

Hadi neva neyse de emsa nın fiyatlar ne öyle. Gereksiz pahalı.

Ben olsam gözüme hoş geleni alırdım. Baharatlık dediğin nedir. Farklı model beğendikçe değiştireceğin bir şey.

Google a önce "neva baharatlık" sonra da "emsa baharatlık" yazdım.

Hadi neva neyse de emsa nın fiyatlar ne öyle. Gereksiz pahalı.

Ben olsam gözüme hoş geleni alırdım. Baharatlık dediğin nedir. Farklı model beğendikçe değiştireceğin bir şey.

teşekkür ederim öyle tabi ama aldığım şeyler çöp olsun istemiyorum mağazada çok beğenmiştim sonra insanlar kötü yorum yapınca kararsız kaldım :KK17:

Önemse canım , evlendikten sonra bunu atayım hemen yenisini alayım durumu pek olmuyor.

porselen baharatlık alın derım
baharatlık deyıp gecmeyın gıda maddesı olarak sakladıgınız arac gereclerın ne oldugu onemlı

porselen baharatlık alın derım
baharatlık deyıp gecmeyın gıda maddesı olarak sakladıgınız arac gereclerın ne oldugu onemlı

evet bencede örneğin şu avmlerde satılan(namıdeğer bir milyoncular) iyi olmuyormuş porselenleri öyle duydum
ama onları da kötülemiyorum alınacak şeyler oluyor oradan da Hoppa

Dimi bende öyle düşünüyorum yalnız bırakmadığınız için sağolun :KK39:
rica ederim canım bende senin gibi evlenmeden bu tür şeylere çok kafa yoran biriydim. O yüzden sevdiğin birşeyi alıp kısa zamanda bozlması insanın sinirini bozuyor , sağlam ve kaliteli ürünlerden oluştur çeyizini benm fikrim. Dediğin marka hakkında da hiçbir fikrim yok belki iyidir ,fiyatı uygun olan seyler kalitelide çıkabiiyor

resminiz açılmıyor ama netten baktım.
benim beğendiğim model. ama gittim başka model aldım. boşuna yer kaplıyor. bence bunlar çok güzel. toplu duruyorlar. istediğinde al başka yere koy. nem görmedikçe paslanacağını sanmıyorum.
alırsanız güle güle kullanın.
bir arkadaş demiş ya, önemse, sonra yenisi zor alınıyor diye. haklı.
hatta bunların üçlüsü var. eğer çok baharat kullanmayan biriyseniz o da seçenek olabilir. benim takımın çoğu boş duruyor çünkü. :)

rica ederim canım bende senin gibi evlenmeden bu tür şeylere çok kafa yoran biriydim. O yüzden sevdiğin birşeyi alıp kısa zamanda bozlması insanın sinirini bozuyor , sağlam ve kaliteli ürünlerden oluştur çeyizini benm fikrim. Dediğin marka hakkında da hiçbir fikrim yok belki iyidir ,fiyatı uygun olan seyler kalitelide çıkabiiyor

evet katılıyorum birde bu işleri şimdi halledip düğün hazırlıklarına başladığımızda bunlarla uğraşmak istemiyorum

resminiz açılmıyor ama netten baktım.
benim beğendiğim model. ama gittim başka model aldım. boşuna yer kaplıyor. bence bunlar çok güzel. toplu duruyorlar. istediğinde al başka yere koy. nem görmedikçe paslanacağını sanmıyorum.
alırsanız güle güle kullanın.
bir arkadaş demiş ya, önemse, sonra yenisi zor alınıyor diye. haklı.
hatta bunların üçlüsü var. eğer çok baharat kullanmayan biriyseniz o da seçenek olabilir. benim takımın çoğu boş duruyor çünkü. :)

Bende pişen yemeğe baharat atılırken buhardan paslanabileceğini düşündüm. Ama gerçekten tezgah konusunda çok haklısınız bende boş olsun istiyorum şimdiden bıçak takımı cezve takımı ekmeklik derken doldu bile :KK17:

Bende pişen yemeğe baharat atılırken buhardan paslanabileceğini düşündüm. Ama gerçekten tezgah konusunda çok haklısınız bende boş olsun istiyorum şimdiden bıçak takımı cezve takımı ekmeklik derken doldu bile :KK17:
yemeğe direk koymazsınız. kaşığa dökersiniz. hem ölçülü olmuş olur. ne demişler, demokraside çareler tükenmez. ;)

Back