Öldü diye çıkmadı ama o diziden bizaman sonra geri gelcek bence orayaHaha ama oturtamadım kafamda yanerede o gülüm gülüm diyen zahidemmm
Bence neresi parayı çok verirse oraya geçiyorlarÖldü diye çıkmadı ama o diziden bizaman sonra geri gelcek bence oraya
EvettBence neresi parayı çok verirse oraya geçiyorlar
Lafından lafına sokmaya başladı bile bundan sonra susmayacakBebemden izleyemedim, ilk bölümü beni çok sarmıştı. İnşallah ortalığı yakıp geçiyordur Bahar.
Rengini alsın da görsün gününüKızzz o cadaloz kaynanası baharı hiç istemedii ama çok pişman olcak
Evet evet çok üzüldüm orda Bahar için hiç kıymeti yok garibin. Neyse ki akıllı çıktı hakkını almasını biliyorAyy sorma ya kendine 200bin liralık çanta alıyor ama söz konusu bahar olunca çok harcama yapmış da falan filan
Evett canım reklamdan sonra verdilerr
Aaa fragman atmışlar kız dizi bitmeden. Haftaya da harika bir bölüm bekliyor anlaşılan
Susmasın, böylesi bir kadın dönüşümünü izlemek çok keyifli.Lafından lafına sokmaya başladı bile bundan sonra susmayacak
Hepimizde bunu bekliyordukkSusmasın, böylesi bir kadın dönüşümünü izlemek çok keyifli.
Ay kız başlarını izleyememiştim. Az önce dizi hala devam ediyor sanıyormEvett canım reklamdan sonra verdilerr
Bende koptum ordaAaaayyyy birde eşimi kaybettim dedi orda koptumm
Evettt çok iyi anlaşıyolar yaBende koptum orda
Buğra gülsoyla harika olacaklardizinin ilerleyen bölümlerini merakla bekliyorum
Hahahaahahahha ay deli manyahhhAy kız başlarını izleyememiştim. Az önce dizi hala devam ediyor sanıyormbu bölüm niye bu kadar uzunmuş dedim gece oldu hala bitmedi diyorum
Ondan dedim sana da dizi bitmeden fragman atmışlar diyesonra fark ettim
O timura hepimiz kinBen de izledim ve çok beğendim diziyi. Ama o koca bozuntusuna acayip gıcık oldum elime verseler bir kaşık suda boğsam