Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Ben Azerbaycanlıyım bizim orda Novruz bayramı vardır martın 20-21 ondan önce temizlik yaparız dip köşe. ama genelde de cumartesi temizlik yaparım herseferinde camları mikrofiber bezle silerim bi defa, genel temizlige ihtiyacim yok çünki her hafta yapıyorum
Men de Azerbaycanliyam canim:)her il Novruz qabagi ederdin bu il fikirlesdim gordum ki cox tez olur.cunku qalin yorganlardan paltarlardan cixmamis oluruq ona gore de sifonyeri yuku filan yigmaq olmur tam

Bnde yaptm bahar temizligimi daha dun bitti.Tam 5 gün sürdü.Yatak odasindan basladim Oda oda temizledim.Perde cam kapi duvar bazanin alti hepsini sildm supurdum.10 aylik bi oglum var kynanam sagolasun yardimci oluyordu Bebegimi uyutunca anca istedigim gibi temizliyebiliyordm gunde 2 oda yapiyordm :) En sonda mutfagi yaptmm Şükür bitti :KK70:

Oh msallah sana.benimde mutfak dolaplari ici ve disi kaldi silinecek.fayanslarini sildim.pencere sildim perde yikandi.lambasi kapisi silindi.bi dolaplarim kaldi ve salonum var bigunde

@orkidekaramel
Bugün dünya dağınıklık topladım.
-evi supurdum
-mutfaği toparladim
-ocak, tezgah, lavabo ovuldu.
-oturma odasi daginikligi toplandi.
-5-6 makine çamaşır yıkandı.
-kuruyanlar katlandı.
-nevresimler degistirildi.
-yemek yapıldı.
-çanta örüyorum. Ona devam ettim.
-arada kızla oyun oynadım
-yemek yedirdim vs...

Ev kirli canım dip köşe hiç temizlenmesi ki doğumdan sonra içine sinmiyor valla
Maddi açıdan zorlamazsa al bir yardımcı canım, temizlettir. Öneri veriyorum ama ikinciden sonra ben kendim almayı bıraktım :KK70: Amaaaaaaan bizden değerli mi dibiydi köşesiydi. :))

Son düzenleme:
Bahar temizliği rutinim hiç olmadı çünkü biriktirip bahara bıraktığım birşey olmuyor.
Yazı beklediğim tek şey ,alındığından beri 3 yıldır ilk defa koltukları temizletmeyi düşünüyorum saatlerce pencereler açık kalacağından yağmursuz bir güne denk gelir umarım.

Avrupa yakası İstanbul'da koltuk temizleme firması önerilerinize de açığım :) Kimyasal kullanmadan (koku kalmaması için),efendi modern personeli olan bir firma arıyorum.Evime girecek herkesin enerjisi önemli :KK9:

Oh msallah sana.benimde mutfak dolaplari ici ve disi kaldi silinecek.fayanslarini sildim.pencere sildim perde yikandi.lambasi kapisi silindi.bi dolaplarim kaldi ve salonum var bigunde
Sagol canmm❤ Cocukla cok zor oluyo bide en huysuz donemleri.Sanada masallah😘 Ama mufak dolaplari en zoruu 🤐🤐🤐

Dün sabah 9:30ta uyandım
İşten gelir gelmez çamaşırları makineye atmışım uyanır uyanmaz astım aksamadan kurudu topladım bu seferde çarşaf yastik yıkadim astım.:)
dikiş diktim kızımın çarşaf ve yastık :)
evi toparladim.. kızımı parka götürdüm gezdirdim.:)
çöplere attim..
bahçede çay içtik kaynanamlarla beraber.

ardindan çocuğu banyosu.
derken gün bitti:)
dünden öncesi ben hepsini yapmışım.:)
işten gelir gelmez çamaşırlarimi makineye attim
yemek. bulaşık mutfagi temizleme..ardindan oyuncaklari topladim çamaşirlari katladim..öle yapmışım.

En son yazistigimizda ultrasona gidecekti cinsiyetini falan ogrenmemisti daha.insallah her sey yolundadir da oylesine girmiyodur

Abla nasilsin?

Kiz ben gormeyeli sen de mi 4 tane yaptin?:KK53:
yok bacım... ben senden bahsediyorum. nasıl yapacaksın diye. yoksa kucuk hanım buyudu de ona mı guvenıyorsun. kızanları bakıcılarına paslarım diye. gerci sanki onlar artık yoktu...

X