• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar Temizliği Sorunsalı

saadece bahar temizligi icin acmayacagiz ama. Yani hem boyle dip kose temizlik olacak hem de manevi bir seyler katacagiz ruh ve zihin temizligimiz icin . O yuzden 3 aylari bekliyoruz.

asprin denedim zoom denedim. Yagli boya mi calismis ne yapmissa :KK70: sen dondun mu sahalara.. ne kadar oldu ufaklok. Nasil basediyorsun.. cok zor iki bebe yaaa :KK51:
6 aylık oldu çok zor gerçekten aynaya bakmaya zamanim yok desem yeridirbliosun oglumda 2 yaşında bi biriyle bi biriyle ilgilenmem gerekiyor evdi eşdi derken kendime zamanım kalmıyor

6 aylık oldu çok zor gerçekten aynaya bakmaya zamanim yok desem yeridirbliosun oglumda 2 yaşında bi biriyle bi biriyle ilgilenmem gerekiyor evdi eşdi derken kendime zamanım kalmıyor
rabbim hepimizin yardımcısı olsun. senin bahar temizliğin falan yok o zaman :D:D

rabbim hepimizin yardımcısı olsun. senin bahar temizliğin falan yok o zaman :KK70::KK70:

Valla yaptim 1 ay önce bahar temizliği gibi mutfak dolapları buzdolabı fayanslar halilari yikattim vs.ama bidaha yapmak lazım tabi yağmur yağdı için camlar duruyor evin kapıları felan ice silinmesi lazım sanırım bu cumatesi biraz temizlicem eşime çocuklara baktirip çarşamba esimin abisi eşi felan ankaraya geliyor bizede ugrucklar muhakak ev biraz temiz olsun istiyorum

Back
X