- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- Konu Sahibi yagmur0007
Birbirimizi motive ederek yardım edebiliriZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne konuda karar aşamasındasın kualokonunun takipçisiyim benim de hayatımda kararlar alma konusunda motivasyona ihtiyacım var.
Meslektaşmışız hem de:) iş gereği hareketliyiz zaten. Ama Ben kilo verdiğim dönemde akşamları da yürüdüm 1 saat. Ben bu saate kadar ev işleri ile uğraştım, sonra duşumu da aldım. Bugün yemeği dışarıda yemeyi planladık. Bi de alışveriş yapıcaz ev için. Seminer döneminde olduğumuz için artık daha fazla zamanımız da olacak inşallah.Mesleğim gereği çok hareketliyim. Anasınıfı öğretmeniyim. Okulum evimle yürüme mesafesi o yüzden yürüyüş yapıyorum.Ev düzeni ile ilgili planlarım var.Bakım konusunu çok atladım bu aralar.Ama bu planlarda en önemli etken zaman kullanımı.Benim televizyonda değil de face de ınstagramda çok vaktim geçiyor..
İŞALLAH Bana da aldığın kararlarla ilgili bir liste verebilirsen sevinirim. Gerçi hayat şartları,beklentiler,sorunlar başka ama motive olmak için çok faydalı olur.Ben de veririmMeslektaşmışız hem de:) iş gereği hareketliyiz zaten. Ama Ben kilo verdiğim dönemde akşamları da yürüdüm 1 saat. Ben bu saate kadar ev işleri ile uğraştım, sonra duşumu da aldım. Bugün yemeği dışarıda yemeyi planladık. Bi de alışveriş yapıcaz ev için. Seminer döneminde olduğumuz için artık daha fazla zamanımız da olacak inşallah.