- 4 Şubat 2013
- 1.728
- 34
-
- Konu Sahibi Mahidevran85
Mrb kızlar yeni fiyatlarla karşınızdayımm. Konularımdan 50 tl ve üstü alış veriş yapan arkadaşıma 10 adet diş buğdayı magnet hediyeee buyrun yeni kampanyamaaa:)))Eki Görüntüle 1247066
Eki Görüntüle 1247067
Her yerinde eşit dökülme olmuş cnm baktım şmdi. Valla bana kalırsa eski kullanılmış gbi değil. Ztn bu pullar ilk yıkamada bile dökülen cinsten. Eski durmadığını söleyebilirm.hatta istersenz o bölgeye pul bile alıp dikebilirsnz yada diktirebilirsnz. Şeffaf misine ipleriyle fln. hem dökülmez hemde daha şık durur. 10 dkklık iş:)pijamada dökülmeler oldu demişsiniz . çok m u belli oluyor?
Renk ne ayrica sizdekilerin fotosnu grsek daha iyi olurHerkes 70-75-80 istiyor. Ben 3 lü takım 35 yaptım kızlar. Ürün tertemz aklınıza fiyattan ötürü bişi gelmesn ihtiyacım olmadığı için satıorum sadece. İsteyene detaylı foto atarım:)
Yıkandı fakat ütülemeye vakit bulamadm henüz şuan şu saatte çektim fotoyu renk brz daha soft aslında. Toz pembeye yakın gbi.Renk ne ayrica sizdekilerin fotosnu grsek daha iyi olur
Gzlmis cnm ama ben mavi dsnyrm tskrler senide yordumYıkandı fakat ütülemeye vakit bulamadm henüz şuan şu saatte çektim fotoyu renk brz daha soft aslında. Toz pembeye yakın gbi.
Eki Görüntüle 1247758
Sfr alcm ztn cnm iki tane eger senn mavi oldyfi birini snden alrdm nyse nasip tskrlerbisoluk .!.:Rica ederm inş. Bulursunz.:)
Benmde oğlum oldu ama ben maviyi sevmedğm için pembe gymiştm. Sonuçta erkek olan bebeğim:) o gysn maviyi ben giyeym pembeyi:))))) şaka bi yana tercih meselesi tbyki nasl seviosanız öle:)Sfr alcm ztn cnm iki tane eger senn mavi oldyfi birini snden alrdm nyse nasip tskrler
ORasi oylr tabi de dedgnz gbi terch meselesiBenmde oğlum oldu ama ben maviyi sevmedğm için pembe gymiştm. Sonuçta erkek olan bebeğim:) o gysn maviyi ben giyeym pembeyi:))))) şaka bi yana tercih meselesi tbyki nasl seviosanız öle:)