Herkese Merhaba; Bende burda herkesle yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum çünkü artık yaşamaktan zevk almıyorum. 38 yaşına girdim.2 çocuğum var. 2 nci doğumumu 2007 yılında yaptım ve emboli geçirdiğim için sezeryan esnasında tekrar gebe kalmamın sakıncalı olacağı değerlendirilerek eşimin imzasını alarak tüplerimi bağlamışlar. Bunu eşimle boşanmak üzereyken öğrendim ve şu an yaşayan bir ölüden farksızım. Çünkü bir daha anne olma şansım yok. Günlerdir tüplerimi tekrar açtırabilmek için araştırma yapıyorum ve açılsa bile şansımın çok düşük olduğunu biliyorum artık. Tek çare tüp bebek oda garanti diil yaş 38. Ben 2 sene sonra yeniden bir evlilik yapsam yaş 40. Doktorlar 40 yaşı bırk şimdi bile tüp bebek şansımın bile çok az olduğunu yüzüme söylüyor. Daha tüplerimin durumunu bile bilmiyorum büyük ihtimalle kurtarılamıyacak durumda bıraktıklarını düşünüyorum ki gebe kalmamı istemedikleri için tüplerimi geri dönüşü olmayan bir yöntemle bağladıklarını düşünüyorum. Yinede Allahtan umudumu kesmiyorum.Şansım % 1 bile olsa yinede bu ameliyatı olucam. Ama yazıkki Türkiyede mikrocerrahi konusunda herkes uzman diil tüplerin açılması operasyonunu her uzman başarıyla gerçekleştiremiyor. Bu yüzden günlerdir uzman arıyorum ve Ankara ilinde bir jinekolojik mikrocerrahi konusunda bir uzman buldum ve laparoskopi ile tüplerimin durumuna bakabileceğini şayet kurtarabilecek durumda ise ameliyata devam edebileceğini söyledi. Şayet benden istediği rakamı duyunca umudumu tekrar kaybettim nerdeyse 10.000 tl.ye yakın bir ücret istedi. Bir devlet memuru olarak heleki boşanmış, tek maaşla bu ücreti nasıl ödeyebilirim. Bu işi yapabilecek başka uzmanlar bulmalıyım ve içinde biraz merhamet olmalı. İnsanların bu kötü durumlarından faydalanmaya çalışan doktorlar istemiyoruz. Bu konuda uzman doktor bilen varsa yazsın akadaşlarım her doktor fırsatçı diildir diye umut ediyorum.