- 31 Ekim 2014
- 21
- 9
- 3
- 38
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Herkesin derdi varda o ilaclardan kullaniyor. Benimse dwrdim yok ama neden depresyomdayim ki. Insana rahat batarmi batar arkadas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen hamilelik doneminde kullaniyormusun antidepresangerektiginde tabiki hayat kurtarici oluyor bu ilaclar ne ysadiniz bilmiyorum ama yogun anksiyete ataklariyla basbasa kalinca xanax gozume bonibon gorunur dilerim hic ihtiyac duymazsiniz
canım kendi irademle yavaş yavaş bıraktım .O noktadan sonra da ağır şeyler yaşadım tekrar ama asla ilaçlara sarılmadım düşünce gücümü ön plana çıkardım.Öncelikle tebrik edeyim, sonra da azıcık turp sıkmış olayım. Doktor reçetesiyle antidepresan kullanmaya başladıysanız doktorunuzun bilgisi olmadan aniden kesmeyin lütfen, evet Lustral benzeri antidepresanlar ağır değildir ancak aniden kesilmeleri de uygun değildir.
Canim sen hamilelik doneminde kullaniyormusun antidepresan
Canim sen hamilelik doneminde kullaniyormusun antidepresan
Insallah canim ama cok kotu olursan kullaniliyor atikhamile oldugumu ogrenince biraktim..ihtiyac duymadan gecer insallah bu surec..malum hormonlar alt ust korkuyorum tekrar edecek diye
Insallah canim ama cok kotu olursan kullaniliyor atik
bence ilaçsız bazı şeylerin çözümü çok zor.şahsen ben çözemedim .bu güçsüzlük belirtisi değil,asla.beyinde bazı hormonların normal seviyeye gelmesi için mutlaka ilaç kullanımı şart diye biliyorum ama açıkçası size çok özendim.o ilaçlara muhtaç bırakmamışsınız kendinizi,bu büyük bir başarı.keşke ben de ilaçsız yaşayabilsem.doktrorum kesinlikle bırakmak yok deyip duruyor.