• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bağlamayın kendinizi bu ilaçlara..

Öncelikle tebrik edeyim, sonra da azıcık turp sıkmış olayım. Doktor reçetesiyle antidepresan kullanmaya başladıysanız doktorunuzun bilgisi olmadan aniden kesmeyin lütfen, evet Lustral benzeri antidepresanlar ağır değildir ancak aniden kesilmeleri de uygun değildir.

Öncelikle tebrik edeyim, sonra da azıcık turp sıkmış olayım. Doktor reçetesiyle antidepresan kullanmaya başladıysanız doktorunuzun bilgisi olmadan aniden kesmeyin lütfen, evet Lustral benzeri antidepresanlar ağır değildir ancak aniden kesilmeleri de uygun değildir.
canım kendi irademle yavaş yavaş bıraktım .O noktadan sonra da ağır şeyler yaşadım tekrar ama asla ilaçlara sarılmadım düşünce gücümü ön plana çıkardım.

antidepresana ben de karşıyım ama atarax çok güzel. her evde bulunmalı.
şaka bi yana, düzenli kullanma taraftarı değilim ama çok sıkıntılı dönemlerde uyuyabilmek için kullanılabilir bi tek. öyle yani.
antidepresan öneren insanlar hiç kullanmamış insanlar zaten bence. düzenli kullanıp bırakanlar farkı çok net görebiliyorlar çünkü.

Doktor kontrolünde bırakmanız gerekir. Yanlış yönlendirmeyin şütfen insanları, nasıl ki dozları yavaş yavaş arttırılıyorsa yavaş yavaş da düşürülüyo. Bünye bi anda afallar. Benim annem de anitidepresan kullandı yıllarca hemde en ağırından bi anda kurtulcam bu lardan dedi çok daha kötü oldu ölüme kadar bile gidebilirmiş doktor çok kızdı yavaş yavaş azaltarak bıraktı. Bi müddet çok iyiydi sonra yine eski haline dönüş.... Ufak dozda olsa kullanıyo şimdi tabiki yine doktor kontrolünde. Bu ilaçlar önemli. Soğuk algınlığı ilacına benzemez kimyanız değişiyo

bence ilaçsız bazı şeylerin çözümü çok zor.şahsen ben çözemedim .bu güçsüzlük belirtisi değil,asla.beyinde bazı hormonların normal seviyeye gelmesi için mutlaka ilaç kullanımı şart diye biliyorum ama açıkçası size çok özendim.o ilaçlara muhtaç bırakmamışsınız kendinizi,bu büyük bir başarı.keşke ben de ilaçsız yaşayabilsem.doktrorum kesinlikle bırakmak yok deyip duruyor.

bence ilaçsız bazı şeylerin çözümü çok zor.şahsen ben çözemedim .bu güçsüzlük belirtisi değil,asla.beyinde bazı hormonların normal seviyeye gelmesi için mutlaka ilaç kullanımı şart diye biliyorum ama açıkçası size çok özendim.o ilaçlara muhtaç bırakmamışsınız kendinizi,bu büyük bir başarı.keşke ben de ilaçsız yaşayabilsem.doktrorum kesinlikle bırakmak yok deyip duruyor.

60 yasinda komsum 30yasinda ablam kullaniyor..onca ön yargiya ragmen..ablami ben goturdum doktora simdi Allah razi olsun diyor..tabiki her ayy ben cok mutsuzum diyen kullanmasin uzman gorusunde olmali muhakkak dogru kullanilinca hayat kurtarirken bilincsiz kullanim hayati zehir edebilir

Valla o doktorlari bir ben bulamadim. 4-5 tane doktor gezdim kesinlikle kullanamassin en fazla pasiflora dediler o da bende bi halta yaramadi. Yatak dosek yatarak esimin burnundan getirerek dogum yaptim. Simdi emziriyorum. Ozelde bi doktor buldum 10 mg lik bi ilaca okey verdi ama yetetsiz geldi.

Back