- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
-
Kuzum izole edin kendinizi birşey olmaz inşallah. Elbette dualarımı eksik etmem.Dualarınızı eksik etmeyin bu surecte aNnem bize baktım.İnşallah ona bulasmamıştır.Test yapıldıgında negatıftı ama su an öksüruyor.
Yaptırdım kuzum. Kansızlık olmasa bile her daim o çizgiyi kaçırmamak için d vitamin olsun B12 olsun yerinde tutmak gerekiyor bence. Mesela b12 vitamini 200 kusur çıksa bile referans aralığına göre normal ama önemli olan çok yüksek olması. Kısacası ne kadar yüksek o kadar iyi bizim için. Dolayısıyla her şeyden bol bol tüketmek gerek diye düşünüyorum.Bağışıklık sistemini guclendirmekten önce, vücudunuzda eksik bir sey var mi bir kan tahlil yaptırıp görmeniz lazim.
Ondan sonra doktorunuzun da yonlendirmesi ile vitamin ve gida takviyelerini kullanmayı düşünün derim.
Bende D ve B12 vitamini ile demir eksikliği var. Bağışıklık sistemim zaten zayif, enfeksiyona acik. Doktorumun verdiklerini kullanıyorum o kadar. Beslenmeme de dikkat ediyorum ama bitki cayi, kür vs kullanmam.
Tabii sağlıklı bir insanin da önce durumunu öğrenip ona göre takviye almasını tavsiye ederim.
Sogan, sarimsak zaten dogal antibiyotik.
Yanlış düşünüyorsunuzYaptırdım kuzum. Kansızlık olmasa bile her daim o çizgiyi kaçırmamak için d vitamin olsun B12 olsun yerinde tutmak gerekiyor bence. Mesela b12 vitamini 200 kusur çıksa bile referans aralığına göre normal ama önemli olan çok yüksek olması. Kısacası ne kadar yüksek o kadar iyi bizim için. Dolayısıyla her şeyden bol bol tüketmek gerek diye düşünüyorum.
Aynen katılıyorum, bunlara ilave olarak mutlaka kandaki oksijen seviyesini yüksek tutmak için hareket edilmeli.Dengeli ve sağlıklı beslenmek.
Her türlü şeyi yiyip, iki kutu X ürününden içince bağışıklık güçlenmez. Kaliteli ve doğal beslenmelisiniz.
Açıkçası kimseyi yanlis yönlendirmeye çalışmadım burada ek bilgi olsun. Doğal ve geleneksel yöntemlerle de bağışıklık sistemi güçlü hale getirilebilir. Birlikten kuvvet doğar sonuçta burada hepimiz bilinçlenelim diye soru açtım. Alakasız bir şekilde engel yedim. Kandaki düzeyler konusuna gelince zaten değerlerin hiçbir şekilde referans aralığının ne altına ne de üstüne çıkmaması gerek. Ben sağlıkçı değilim sadece egitimciyim ve bu konuda teorik bir açıklama elbette yapmam. Tek amacım genel bir fikir almaktı sadece.Yanlış düşünüyorsunuz
Normal araliktaysa takviye almak yukseltir ve degerlerin yüksek olmasi başka sorunları getirir
Mesela aile hekimim bana B12 yazmıştı ama demir hapi da kullandığım için B12 ile bir ara dönüşümlü kullandim.sonra devam edemedim sadece demiri kullaniyorum. B12 seviyem alt sınırda ama baya yukselmis yine de. Aile.hekimi birlikte kullan dedi ben kendim dönüşümlü kullandim.ve kendi doktorum da dönüşümlü kullanmamin daha iyi olduğunu, dogru yaptigimi söyledi.
Herşeyin azi karar, cogu zarar.
Sağlıklıysaniz ve doktor da şu deger eksik o yüzden takviye al.demediyse herhangi bir ilac ya da besin takviyesi almayın
Meyve sebzenizi düzenli yiyin, beslenmenize dikkat edin ama takviye ürünler konusunda dikkatli davranin.
Kullanılan her gida/ilaç, karaciğer ya da böbrekte sentezlenerek atılıyor. Dolayısıyla ihtiyacınız yokken kullandığınız her takviye ürün, bu organlara ek yük bindiriyor.
Kamu spotu gibi olacak belki ama tavsiyem doktorunuza danışın, eczaciniza danisin ve kafaniza göre bir sey kullanmayin.
Bu sekilde ne yapsam kar diye düşünerek de insanlari yanlis yönlendirmeyelim.lutfen.
Bu siteyi zerre anlamadım neden insanlarin merak edip bilinclenmek istediği yerde engel atıyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu yaptığınız doğru bir davranış degil. İnsanlar düşüncelerini ve fikirlerini özgürce ifade edemeyecekse neden ben burada durayım ki? 2020 yılındayız Allah aşkına. Ben buraya "A" desem neredeyse kullanıcı iptali yapacaksınız. Aşırı saçma. Kesinlikle yapılan bu davranışı kınıyorum!Hanımlar iyi geceler herkese, malum korona süreci icerisindesiyiz. Bu süreçte bağışıklığın çok güçlü olması gerek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Benimde kendimce fikirlerin oluyor fakat danışıp bilgi almakta fayda var diye düşünüyorum. Sizlerden ricam bağışıklık güçlendirici bildiğiniz yiyecek veya içecek tavsiyeleriniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben de kendi bildiklerimi aktaririm bilincleniriz böylece. Bir de vitamin hapları vs de kullanmak geldi aklıma günlük hayatında bu tarz gıda takviyesi olsun vitamin hapı olsun fikri olan varsa belirtirse sevinirim. Çok teşekkür ederim.
YETMEZMİS GİBİ KONUYU HİCBİR BASLİGA UYMAYAN YAZİLAR KİSMİNA ALMİSSİNİZ. NE RAHATSİZ ETTİ SİZİ BU KADAR? YAZİK YA,GERCEKTEN COK YAZİK.Bu siteyi zerre anlamadım neden insanlarin merak edip bilinclenmek istediği yerde engel atıyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu yaptığınız doğru bir davranış degil. İnsanlar düşüncelerini ve fikirlerini özgürce ifade edemeyecekse neden ben burada durayım ki? 2020 yılındayız Allah aşkına. Ben buraya "A" desem neredeyse kullanıcı iptali yapacaksınız. Aşırı saçma. Kesinlikle yapılan bu davranışı kınıyorum!
Çok teşekkür ederimUdihindi. Sıkıntınıza göre internetten bakıp hazırlayabilirsiniz. Genelde udihindi tozu, bal ve sulandırılarak içilir. Çok faydalıdır. Muhakkak d vitamini ve c vitamini eksik edilmemeli.
Benim kışları hazırladığım taze zencefil, limon bal ve baharat karışımlı bağışıklık güçlendiricim vardır bir de. Tabi mevsim sebzeleriyle sağlıklı beslenmek ve dengeli olarak tüm gıdalardan tüketmek ilk yapmamız gereken şey zaten.
Ben de 20 yillik böbrek hastasıyım sagligin ne kadar kiymetli oldugunu biliyorumAçıkçası kimseyi yanlis yönlendirmeye çalışmadım burada ek bilgi olsun. Doğal ve geleneksel yöntemlerle de bağışıklık sistemi güçlü hale getirilebilir. Birlikten kuvvet doğar sonuçta burada hepimiz bilinçlenelim diye soru açtım. Alakasız bir şekilde engel yedim. Kandaki düzeyler konusuna gelince zaten değerlerin hiçbir şekilde referans aralığının ne altına ne de üstüne çıkmaması gerek. Ben sağlıkçı değilim sadece egitimciyim ve bu konuda teorik bir açıklama elbette yapmam. Tek amacım genel bir fikir almaktı sadece.
Her sabah 1 sarımsak yutsan aslında herşeye şifa.Propolis, nar suyu bunlarda bağışıklığı güçlendiriyor.Karadut özü bu da çok faydalı.Hanımlar iyi geceler herkese, malum korona süreci icerisindesiyiz. Bu süreçte bağışıklığın çok güçlü olması gerek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Benimde kendimce fikirlerin oluyor fakat danışıp bilgi almakta fayda var diye düşünüyorum. Sizlerden ricam bağışıklık güçlendirici bildiğiniz yiyecek veya içecek tavsiyeleriniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben de kendi bildiklerimi aktaririm bilincleniriz böylece. Bir de vitamin hapları vs de kullanmak geldi aklıma günlük hayatında bu tarz gıda takviyesi olsun vitamin hapı olsun fikri olan varsa belirtirse sevinirim. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimHer sabah 1 sarımsak yutsan aslında herşeye şifa.Propolis, nar suyu bunlarda bağışıklığı güçlendiriyor.Karadut özü bu da çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?