• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bağırsaklarım :( :$

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
çok utanarak yazıyorum ama 3 4 aydır bağırsaklarım garipleşti. eskiden her sabah kahvaltıdan sonra tuvalete çıkardım mutlaka...
amaaaa son 3 4 aydır kabız ishal haftada 2 kere çıkmak filan iyice bozuldu bağırsk düzenim.:KK61:
ramazanda kabız oldum zaten onun sonrasında normale dönerim diye bekledim yok. ramazanda hep zorladım kendimi ne acılar çektim orda yırtılma oldu sanırım :KK64:zorlamayı bırakınca iki hafta sonra geçti acı :KK64:

daha geçen hafta 5 gün çıkamadım tuvalate. tam boşalma hissi vardı o zmnn.
2 gün öncede çıktım tuvalate tam boşalma hissi olmadı.bugünde gece uyandım gittim ishal gibiydi. birde akşam ishal gibi oldu. ama bu ishal gibilerde tam boşalma hissi yok :KK43:

böyle çok iğrenç bi yazı oldu farkındayım kusura bakmayın :oops::oops::oops::oops::oops::KK23::KK23: cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... :cry::cry:

çok utanarak yazıyorum ama 3 4 aydır bağırsaklarım garipleşti. eskiden her sabah kahvaltıdan sonra tuvalete çıkardım mutlaka...
amaaaa son 3 4 aydır kabız ishal haftada 2 kere çıkmak filan iyice bozuldu bağırsk düzenim.:KK61:
ramazanda kabız oldum zaten onun sonrasında normale dönerim diye bekledim yok. ramazanda hep zorladım kendimi ne acılar çektim orda yırtılma oldu sanırım :KK64:zorlamayı bırakınca iki hafta sonra geçti acı :KK64:

daha geçen hafta 5 gün çıkamadım tuvalate. tam boşalma hissi vardı o zmnn.
2 gün öncede çıktım tuvalate tam boşalma hissi olmadı.bugünde gece uyandım gittim ishal gibiydi. birde akşam ishal gibi oldu. ama bu ishal gibilerde tam boşalma hissi yok :KK43:

böyle çok iğrenç bi yazı oldu farkındayım kusura bakmayın :oops::oops::oops::oops::oops::KK23::KK23: cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... :cry::cry:

hiç şakaya gelmeyecek bir konu canım.. hala doktora gitmemiş olamazsın ya :(
hemen yarın doktora git..
bağırsak hareketlerinde değişikliğin çok sebebi olabilir.. ihmal etme.. geçmiş olsun..

hiç şakaya gelmeyecek bir konu canım.. hala doktora gitmemiş olamazsın ya :KK43:
hemen yarın doktora git..
bağırsak hareketlerinde değişikliğin çok sebebi olabilir.. ihmal etme.. geçmiş olsun..

orayı açıp bakar diye korkuyorum :( sonra endoskopi zaten ayrı bi dert :(

Büyük sıkıntı canım bu...hic ihmale gelmez. Kotu sonuclar dogurmadan git doktora. Hatta sabah ilk isin bu olmali.

Büyük sıkıntı canım bu...hic ihmale gelmez. Kotu sonuclar dogurmadan git doktora. Hatta sabah ilk isin bu olmali.

o kadar mı büyük sıkıntı bu :( :( sabah kalktığımda adet olabilirim :S bu aralar gitmem pek mümkün değil yani :(

orayı açıp bakar diye korkuyorum :KK43: sonra endoskopi zaten ayrı bi dert :KK43:

sen bunları düşünme herşeyin bir hal çaresi var.. ama sorun ilerlerse başına daha büyük iş açılır mazallah bunu düşün.. çatlak diyip geçme tedavisi nasıl zor ve uzun olabiliyor.. ilerlemeden gidersen kolaylaşır herşey.. tahlil ister önce zaten onları bi yaptır..

sen bunları düşünme herşeyin bir hal çaresi var.. ama sorun ilerlerse başına daha büyük iş açılır mazallah bunu düşün.. çatlak diyip geçme tedavisi nasıl zor ve uzun olabiliyor.. ilerlemeden gidersen kolaylaşır herşey.. tahlil ister önce zaten onları bi yaptır..

ilk gidince hiç açıp bakmıcak yani tahlil sonuçlarından sonra duruma göre öylemi

ilk gidince hiç açıp bakmıcak yani tahlil sonuçlarından sonra duruma göre öylemi

doktor değilim ama bu dertleri bu yaz çok çektik ondan biraz bilirim..
idrar da sıkıntın yok sadece bağırsak hareketlerin bozuk..
ishal ve kabızlık var dediğinde vajinal muayene olmaz zaten neye bakacak:)
muhtemelen uzun süreli ise ishal için parazit testi ister..
ama çatlak şüphesi için elle muayene olabilir o da dünyanın sonu değil..
doktor sorun bağırsaklarda mı midede mi söyleyecektir..
sen yarın hemen git doktora..

doktor değilim ama bu dertleri bu yaz çok çektik ondan biraz bilirim..
idrar da sıkıntın yok sadece bağırsak hareketlerin bozuk..
ishal ve kabızlık var dediğinde vajinal muayene olmaz zaten neye bakacak:)
muhtemelen uzun süreli ise ishal için parazit testi ister..
ama çatlak şüphesi için elle muayene olabilir o da dünyanın sonu değil..
doktor sorun bağırsaklarda mı midede mi söyleyecektir..
sen yarın hemen git doktora..

arkadn muayene içinde doktor pedimi görsün o yüzden dedim öyle :$ çatlak için acı filan yokki

Hemen doktora gidemeyecekseniz ve tuvalete çıkamama sorununuz varsa her 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırıp bol bol için, yardımcı olacaktır. Allah şifa versin.

Hemen doktora gidemeyecekseniz ve tuvalete çıkamama sorununuz varsa her 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırıp bol bol için, yardımcı olacaktır. Allah şifa versin.

gğnde 2 litra su içiyorum da karbonatı denicem inşaallah teşekkürler.. :(

Dahiliye veya Gastreoenteroloji diye geçiyor hastanelerde sanırım, yine daha iyi bilen varsa cevaplar sanıyorum. Çok zor bir durum, kardeşim yaşamıştı yıllar önce, bir an önce tedavisine bakın, sonra kötü oluyor geçmiş olsun.

Dahiliye veya Gastreoenteroloji diye geçiyor hastanelerde sanırım, yine daha iyi bilen varsa cevaplar sanıyorum. Çok zor bir durum, kardeşim yaşamıştı yıllar önce, bir an önce tedavisine bakın, sonra kötü oluyor geçmiş olsun.
peki teşekkür ederim adetim bitince hemen gitcem inşaaallah

adetin bitince hemen gidersin.. gözünde büyütme, umarım basit bişeydirhemen geçer..geçmiş olsun

teşekkür ederim...

kolon kanseri 20li yaşlardada görülür dimi hastalığın yaşı yok artık :S onun ağrı ve kanama dışındaki belirtilerine benziyorda durumum biraz

peki teşekkür ederim adetim bitince hemen gitcem inşaaallah

teşekkür ederim...

kolon kanseri 20li yaşlardada görülür dimi hastalığın yaşı yok artık :S onun ağrı ve kanama dışındaki belirtilerine benziyorda durumum biraz

canım grip belirtilerini de zorlarsan nerelere çıkar.. aklını karıştırma, dahiliyeye git bakalım sonra gerekirse o seni yönlendirir.. psikolojik bile olabilir durumun.. ama ihmal etme..bir an önce için rahatlasın..

canım grip belirtilerini de zorlarsan nerelere çıkar.. aklını karıştırma, dahiliyeye git bakalım sonra gerekirse o seni yönlendirir.. psikolojik bile olabilir durumun.. ama ihmal etme..bir an önce için rahatlasın..
çok soruyla bunalttım kafanızı şişirdim çok teşekkür ederim

Şimdi ben de evliligimin ilk 8 ayi bu sorunla cebellestim. 5 gun tuvaletlere cikamamalar gaz sorunlari, göbek şişkinliği, kilo almalar. Ama sonra erken kalkmaya başladım, kahvaltimi erken yaptim, ve sorunum düzeldi. Megersem sorun benim geç kalkmammis. Cok şükür duzeldim ve 2 aydir her gün duzenli..
Belki sizin dr sorununuz bu olabilir?

Şimdi ben de evliligimin ilk 8 ayi bu sorunla cebellestim. 5 gun tuvaletlere cikamamalar gaz sorunlari, göbek şişkinliği, kilo almalar. Ama sonra erken kalkmaya başladım, kahvaltimi erken yaptim, ve sorunum düzeldi. Megersem sorun benim geç kalkmammis. Cok şükür duzeldim ve 2 aydir her gün duzenli..
Belki sizin dr sorununuz bu olabilir?
uyku düzenim hep dengesiz üni öğrencisyim ders kaçtaysa ona göre kalkıyorum şimdi tatilde de hep 9da kalkıyorum daha damı erken kalkayım :S

eskiden 9dan önce uyanırdım kahvaltı mutlaka yapardım tok hissetsem bile azda olsa yerdim.. sonra zayıflıcam diye sbahları meyve suyu içip 12 gibi yiyordum zayıflamak bozdu benim dengemi :( yada bağsur olan bi arkadaşım kıskanıp nazar etmişte olabilir o laf ettiğinden beri böyleyim resmen yaa öyle denk geldi yada gerçekten nazar bilmiyorum kafam karıştı iyice :S

uyku düzenim hep dengesiz üni öğrencisyim ders kaçtaysa ona göre kalkıyorum şimdi tatilde de hep 9da kalkıyorum daha damı erken kalkayım :S

eskiden 9dan önce uyanırdım kahvaltı mutlaka yapardım tok hissetsem bile azda olsa yerdim.. sonra zayıflıcam diye sbahları meyve suyu içip 12 gibi yiyordum zayıflamak bozdu benim dengemi :KK43: yada bağsur olan bi arkadaşım kıskanıp nazar etmişte olabilir o laf ettiğinden beri böyleyim resmen yaa öyle denk geldi yada gerçekten nazar bilmiyorum kafam karıştı iyice :S

Burdan iyiliksever bir arkadaş bana asma yapragini limonlayip yersen birebir demisti. Sen de dene bence. Üzüm yapraklari varya hani sarmalik. Onlari Bolcana limonla ye. Insallah faydasini görürsün. .
Ayrica duzenli kahvaltı da çok önemli. .

Back