• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak kurtları için çözümü olan var mı:(

canım onun bi ilacı var.eczaneden iste.çiğnenerek kullanılıyor.ve evdeki herkes kullanıyor.temizlik özellikle wc ve tırnak el temizliği çok önemli...eczaneye git hemen verir....

temizliğe zaten çok önem veririm her zaman ama bu dışarda yediğim salatadan yada sokak simidinden geçmiş bitiyor tekrar başlıyor:(( sağolun kızlar yaaa

çiğneme tableti var bagırsak kurdunu geçirmek için canım bütün aile çigniyo
eğer yoksa taze nane çigne bikaçtane oda geçiriyo
denedim çok
:roflol:

bağırsak kurdu olduğu nasıl anlaşılıyor?sanırım teşhisi doktor koyuyor peki ama bunun için bi ilaç yazmıyomu.

Evet parazit ya da asalak denen bir kurtlanma durumu:)
Ben de küçükken kurt döktüm.Büyük tuvaletine dikkat ettiğinde küçük yavru kurtlar göreceksin.Dr. koyu bir şurup vermiş,bir iki gün içinde bunların döküleceğini söylemişti.Cidden döküldü.ışte ben o gün kurtlarımı döktüm:)))

Son düzenleme:
kabak cekırdegı düşürüyor ama çiğ tüketmen lazım çiğ ve aç karnına
tabi ilacınıda kullan gecmıs olsun

aktarlardan kabak çekirdeği yağı al.Sabahları aç karnına bi kaşık içtiğinde 3 gün sonra hiç bişeyin kalmaz.Ben doktora gittim kontilde kullandım hiç bi faydası dokunmuyor tekrarlıyor.

benimde ilk defa başıma geldi. kontil aldım. küçük kurtlar görüceksin diyenler korkmadılar mı acaba yaa.iğrenç ama yaa. ben görmeden korkuyorum. :2:

Back
X