- 6 Aralık 2021
- 369
- 53
- 48
- 43
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Merhaba arkadaşlar yoğun kramp tarzı barsak gazi yaşıyorum
Kullanıp memnun kaldığınız bir ilaç var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geldi mi acaba ve sıvı olanını mı kullandınız acabaEnterogermina kullanıyordum bir dönem
Siz özelden yazsanız bana Ben aile hekimine sorarım bizim buradaki aile hekimi kendiliğinden bir şey yazmaz gölgesinden korkuyor büyük hastaneye gidin O önersin diyor En azından siz ilaç ismini söylerseniz ben de doktora sorarım veya Eczacıya sorarım tamam derse ona göre kullanırımÇok memnun kaldığım bir ilaç var ama ilaç ismi önermek doğru olmaz. Aile hekimine gitseniz büyük ihtimalle bu ilacı yazar.
Geçmiş olsun ben çok kötü olduğumda rennie çiğniyorum bana çok iyi geliyorMerhaba arkadaşlar yoğun kramp tarzı barsak gazi yaşıyorum
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun ben çok kötü olduğumda rennie çiğniyorum bana çok iyi geliyor
Böyle ilaç tavsiye edilmez krem tavsiye eder gibi. Gidin bir doktora sorunun kaynağı neyse ona göre ilaç yazsınMerhaba arkadaşlar yoğun kramp tarzı barsak gazi yaşıyorum
Sorunun kaynağını zaten başlıkta yazmışım bağırsak gazı diye.Böyle ilaç tavsiye edilmez krem tavsiye eder gibi. Gidin bir doktora sorunun kaynağı neyse ona göre ilaç yazsın
Bu arada nacizane tavsiyem krem dahi tavsiye etseler yine de doktora sormadan kullanmayın derim. Yüzümüz iç organlarımızdan daha değersiz değil.Böyle ilaç tavsiye edilmez krem tavsiye eder gibi. Gidin bir doktora sorunun kaynağı neyse ona göre ilaç yazsın