Bağırsak filmi makattan hava verme :o

Bayiltmadan oldum ben biraz garip ama korkulacak birşey yok. Sadece işlem sonrası hemen tuvalete kosun:)

Valla mi gerçekten mi nasıl oluyo nolur anlat biraz nasıl hissediyorsun o anda
Akşamdan ilaç içip gidiyorsun orada da içiyosun kavanozdan beyaz bi ilaç. Sonra tamamen soyunup önlük giydiriyorlar. Makattan ince bi hortumla ilaç veriyolar sonra da hava veriyorlar. Acı hissetmiyosun çokça bağırsaklarin bi tuhaf oluyo sadece. 15 dk falan sürüyor sonra direkt tuvalete gidiyosun. Ne zaman olacaksınız siz?

Ay ne kötü başlık. Kolonoskopi yazmanız yeterli. Yaptırdım,hiçbişey olmuyor. 1 gün önce yemeyi kesiyorsunuz günde 2 yada 3 kere müsil ilacı gibi bişey içiyorsunuz bağırsaklar boşalıyor. Ben anestezili yaptırdım. İşlemden sonra çok rahatsız edici gaz oluyor sadece.

Babam yaptırdı basıt bı işlem anestezisız

Kolonoskopi değil bu o yüzden anestezi uygulanmıyor
Cektirmedim ama cektim korkmayın,tüm işlemler yarım saat sürüyor zaten
Hava veriyolar o kısmı zorlamiyo mu benim şimdi bile acıyor Karnım gaz cikaramadigim için

Hava veriyolar o kısmı zorlamiyo mu benim şimdi bile acıyor Karnım gaz cikaramadigim için
Hastalardan çok şikayet duymadım acıdığına dair.
Biraz göz korkutuyor ama dediğim gibi zorlamıyor korkmayın,relaks olun.

Inşallah acimaz ya ,
o hava beni korkutuyo işte :)
kolonoskopi değil bu ama :/ kolonoskopi farklı :)

Bayiltmadan oldum ben biraz garip ama korkulacak birşey yok. Sadece işlem sonrası hemen tuvalete kosun:)

yok kolonoskopi değil bu. Inşallah acimaz ya

Film diyince sevinmistim ne olduğunu ogrenince ben şokkkk

Haftaya olucam ben

Özelde olmuştum bursa da tomomarda ama para odedigimizi hatırlamıyorum devlet de yönlendirmiş olabilir bilemiyorum. Korkulacak birşey yok rahat olun

Ozeller daha hassas çalışıyo devlette bi an once işi bitirmeye bakiyolar ya canım acirsa durmazlarda, az kaldı sık dişini der dururlar bence zaten reçeteyi veren kadın afedersin hayvan gbi bişeydi. Hicbirsey anlatmadi. Ilaclari nasil alicam dedim orda yazıyo oku dedi geçti. O gün ne yapilcak nasıl giyinip gelim yada neler yemeyeyim hicbirsey söylemedi ...oh..neyse korkulcak birsey yok diyorsun ..öyledir o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…