- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Akşamdan ilaç içip gidiyorsun orada da içiyosun kavanozdan beyaz bi ilaç. Sonra tamamen soyunup önlük giydiriyorlar. Makattan ince bi hortumla ilaç veriyolar sonra da hava veriyorlar. Acı hissetmiyosun çokça bağırsaklarin bi tuhaf oluyo sadece. 15 dk falan sürüyor sonra direkt tuvalete gidiyosun. Ne zaman olacaksınız siz?Valla mi gerçekten mi nasıl oluyo nolur anlat biraznasıl hissediyorsun o anda
Hava veriyolar o kısmı zorlamiyo mu benim şimdi bile acıyor Karnım gaz cikaramadigim içinKolonoskopi değil bu o yüzden anestezi uygulanmıyor
Cektirmedim ama cektim korkmayın,tüm işlemler yarım saat sürüyor zaten
Hastalardan çok şikayet duymadım acıdığına dair.Hava veriyolar o kısmı zorlamiyo mu benim şimdi bile acıyor Karnım gaz cikaramadigim için
Bayiltmadan oldum ben biraz garip ama korkulacak birşey yok. Sadece işlem sonrası hemen tuvalete kosun:)
Akşamdan ilaç içip gidiyorsun orada da içiyosun kavanozdan beyaz bi ilaç. Sonra tamamen soyunup önlük giydiriyorlar. Makattan ince bi hortumla ilaç veriyolar sonra da hava veriyorlar. Acı hissetmiyosun çokça bağırsaklarin bi tuhaf oluyo sadece. 15 dk falan sürüyor sonra direkt tuvalete gidiyosun. Ne zaman olacaksınız siz?
yok kolonoskopi değil bu. Inşallah acimaz yaAy ne kötü başlık. Kolonoskopi yazmanız yeterli. Yaptırdım,hiçbişey olmuyor. 1 gün önce yemeyi kesiyorsunuz günde 2 yada 3 kere müsil ilacı gibi bişey içiyorsunuz bağırsaklar boşalıyor. Ben anestezili yaptırdım. İşlemden sonra çok rahatsız edici gaz oluyor sadece.
Ilaclarin tadı nasılBayiltmadan oldum ben biraz garip ama korkulacak birşey yok. Sadece işlem sonrası hemen tuvalete kosun:)
Daha önceden giren var anestezi yapmiyolar onu biliyorumşu an hayatta olmadığı için nasıl birsey oldugunu soramiyorum
Sıkıntı orda zaten :)anladım da sizin kolonoskopi değilmiş zaten.. sadece film içinse bayıltmayabilirler evet..
Sıkıntı orda zaten :)
Aminnnnnnn rahatladım zaten öyle duyunca içime birsey oturup kalmıştı biraz kalktıarkadaşlar acımıyor demişler iyi düşünün iyi olsun..
Tadı fena değil güzel içilebilir yaniIlaclarin tadı nasılbide maksata çok sokmazlar inşallah o şeyi :/
Kolay oluyo diyosun yani :/ korkulacak birsey yok muTadı fena değil güzel içilebilir yani
Haftaya olucam benAkşamdan ilaç içip gidiyorsun orada da içiyosun kavanozdan beyaz bi ilaç. Sonra tamamen soyunup önlük giydiriyorlar. Makattan ince bi hortumla ilaç veriyolar sonra da hava veriyorlar. Acı hissetmiyosun çokça bağırsaklarin bi tuhaf oluyo sadece. 15 dk falan sürüyor sonra direkt tuvalete gidiyosun. Ne zaman olacaksınız siz?
Bayiltmadan oldum ben biraz garip ama korkulacak birşey yok. Sadece işlem sonrası hemen tuvalete kosun:)[/QUOTE
Birsey daha sorucam devlette mi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?