Bağırsak filmi makattan hava verme :o

Miyavhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
429
162
103
Allah aşkına daha önce bağırsak filmi çekilen var mı ? Skopi yada bağırsak filmi yada bilmemne olarak geçiyor. Bi gün önceden aç kalıp ilaç iciliyor ertesi gun makattan ilaç verip sonra bi hortumla hava veriyorlar içeri korkuyorum yaptırmak istemiyorum ama napıyim daha önce olan var mı çok acıyor mu devlet hastanesinde olucam sanırım lütfen daha önce den yaşayan lar anlatsın nasıl oluyor

Bayiltmiyooooooolaaaaarrrrrr aaaaaaaaaahhhhhhh ah ağlamak istiyorum yok mu hiç olan nasıl olduğunu soylicek olan ben bayılırım ki o gün ilaçları içip içip bağırsakları temizledigimle kaldı korku da yanima kar kalır

Ağlama emojisi yok mu buranin bulamiyorum en çok ihtiyacım olan şey :'(

Kolonoskopi ve endoskopi yaptırdı babam bugün.. anestezi ile..
Sizinki daha basit bi uygulama sanırım.. bilgim yok ama..
Korkmayin çok aciyacak bir durum olsa anestezili olurdu..

o zaman narkozla yapılmasını talep edin mutlaka.. korkutmak gibi olmasında zaten verdikleri narkoz az yinede hissediliyor, bayıltmadan dayanılır mı bilemedim..
Vallahi hiç öyle bir seçenek bile sunmadilar ilacı al gel bide refakatci olsun yanında dediler başka hicbirsey demediler, öyle birşey talep de edemiyorum zaten sürekli hareket ettiriyolarmis sağa sola falan bağırsak ta hava ilerlesin diye 30 dk boyunca öyle k.cimda boru içime hava verilirken 30 dk ay bayilcamm

siz sordunuz mu bayıltılarak mı değil mi diye?
refakatçiyi narkozdan uyandığınızda sizi giydirmesi için istiyorlar çünkü..

Kolonoskopi ve endoskopi yaptırdı babam bugün.. anestezi ile..
Sizinki daha basit bi uygulama sanırım.. bilgim yok ama..
Korkmayin çok aciyacak bir durum olsa anestezili olurdu..
Bir anestezi olmadan bide az anestezili endoskopiye bende girdim onda bile bu kadar korkmamistimmm çok zor olmuyo zaten ama biraz zor ama ya buuuu heryerimden boru sokuyolar bi sokmadiklari burnum ve kulağım kaldı

Acimiyor ben küçükken olmustum

Daha önceden giren var anestezi yapmiyolar onu biliyorum şu an hayatta olmadığı için nasıl birsey oldugunu soramiyorum
siz sordunuz mu bayıltılarak mı değil mi diye?
refakatçiyi narkozdan uyandığınızda sizi giydirmesi için istiyorlar çünkü..

Kolonoskopi değil bu o yüzden anestezi uygulanmıyor
Cektirmedim ama cektim korkmayın,tüm işlemler yarım saat sürüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…