- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
- Konu Sahibi Miyavhanim
-
bayıltıyorlar zaten birşey hissetmiyorsunuz merak etmeyin..
Her yerde bayıltmıyorlar bildiğim kadarıyla...
bayıltmadan pek mümkün değil o işlem.. devlette bile bayıltıyorlar..
Devlet-özel açısından demedim zaten. Bayıltmadan olanlar duymuştum, doktor öyle uygun görmüş.
bayıltıyorlar zaten birşey hissetmiyorsunuz merak etmeyin..
Her yerde bayıltmıyorlar bildiğim kadarıyla...
valla ben duymadım hiç.. endoskopi tamamda, kolonoskopi helede içeride polip falan temizlemesi gerekebilirken çok zor..
valla ben duymadım hiç.. endoskopi tamamda, kolonoskopi helede içeride polip falan temizlemesi gerekebilirken çok zor..
Yoook bayiltmiyolar
Oluyor maalesef ama dayanak nedir bilmiyorum.
Vallahi hiç öyle bir seçenek bile sunmadilar ilacı al gel bide refakatci olsun yanında dediler başka hicbirsey demediler, öyle birşey talep de edemiyorumo zaman narkozla yapılmasını talep edin mutlaka.. korkutmak gibi olmasında zaten verdikleri narkoz az yinede hissediliyor, bayıltmadan dayanılır mı bilemedim..
Vallahi hiç öyle bir seçenek bile sunmadilar ilacı al gel bide refakatci olsun yanında dediler başka hicbirsey demediler, öyle birşey talep de edemiyorumzaten sürekli hareket ettiriyolarmis sağa sola falan bağırsak ta hava ilerlesin diye 30 dk boyunca öyle k.cimda boru içime hava verilirken 30 dk ay bayilcamm
Bir anestezi olmadan bide az anestezili endoskopiye bende girdim onda bile bu kadar korkmamistimmm çok zor olmuyo zaten ama biraz zor ama ya buuuu heryerimden boru sokuyolar bi sokmadiklari burnum ve kulağım kaldıKolonoskopi ve endoskopi yaptırdı babam bugün.. anestezi ile..
Sizinki daha basit bi uygulama sanırım.. bilgim yok ama..
Korkmayin çok aciyacak bir durum olsa anestezili olurdu..
Acimiyor ben küçükken olmustumAllah aşkına daha önce bağırsak filmi çekilen var mı ? Skopi yada bağırsak filmi yada bilmemne olarak geçiyor. Bi gün önceden aç kalıp ilaç iciliyor ertesi gun makattan ilaç verip sonra bi hortumla hava veriyorlar içerikorkuyorum yaptırmak istemiyorum ama napıyim daha önce olan var mı çok acıyor mu devlet hastanesinde olucam sanırım lütfen daha önce den yaşayan lar anlatsın nasıl oluyor
siz sordunuz mu bayıltılarak mı değil mi diye?
refakatçiyi narkozdan uyandığınızda sizi giydirmesi için istiyorlar çünkü..
Valla mi gerçekten mi nasıl oluyo nolur anlat birazAcimiyor ben küçükken olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?