• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Bağırsağımda bol Kandida çıktı.. Yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNOŞ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ANNOŞ

Ziyaretçi
Arkadaşlar bağırsağımda devam eden ishal ve gaz için gaita tahlili yaptırdım gizli kan vs yok ama bol kandida çıktı.....dene ilaca başladım bağırsağında kandida tedavisi gören var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bağırsağımda devam eden ishal ve gaz için gaita tahlili yaptırdım gizli kan vs yok ama bol kandida çıktı....dene ilaca başladım bağırsağında kandida tedavisi gören var mı

canım ya buyuk geçmiş olsun. bendede uzun zamandır .tam ishal değil ama biraz patates püresi kıvamında dışkılama var. sendede boylemiydi:utangac::utangac:
ben daha dr hiç gitmedim. sen hangi bölüme gittin bu konu için bana yol gosterirmisin. bide kandida ne demek acaba?
geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değilsir.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya buyuk geçmiş olsun. bendede uzun zamandır .tam ishal değil ama biraz patates püresi kıvamında dışkılama var. sendede boylemiydi:utangac::utangac:
ben daha dr hiç gitmedim. sen hangi bölüme gittin bu konu için bana yol gosterirmisin. bide kandida ne demek acaba?
geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değilsir.

kandida bir mantar.Bağırsakta olabildiği gibi vaginaya da yerleşen türleri var.Aşırı gaz yumuşak bazen de ishal nöbetlerim vardı.Eşim parazit uzmanı.Bana gaita tahlili yaptıralım dedi ve sonuçta bu çıktı dr a danıştım ve bana bu ilacı verdi.Özel hastanenin labaoratuvarına verdim kendi isteğimle yaptırdım oradaki genel cerraha danıştım o söyledi.Tedavisi olmaz mı ama bazen uzun sürebiliyor....

Hayatim bol bol sarimsak ve yoğurt ye sarimsak butun mantarlari yokediyormuş gunde 2 diş ez yut veya yoğurtla ye doğal antibiyotik yoğurt kadin mantarlarinda hem yenir hem vajinaya sürülür aninda kaçinti yanma geçiyor evliler daha derine sürücek benim kaşintim geçmişti dene geçicek

Arkadaşlar bağırsağımda devam eden ishal ve gaz için gaita tahlili yaptırdım gizli kan vs yok ama bol kandida çıktı.Terbisil dene ilaca başladım bağırsağında kandida tedavisi gören var mı

slm annoş. öncelikle geçmiş olsun.bağırsağında kandida olduğu nasıl anlaşıldı ne gibi testler tahliller yaptırdın? doktormu istedi bu tahlilleri yoksa senmi istedin? bana herhangi bi test tahlil yapılmadı sadece endoskopi yapıldı o da temiz çıktı ama midemde bağırsaklarımda aşırı gaz ve guruldama var kullandığım ilaçlar fayda etmedi o yüzden geniş çaplı bi araştırma yapılsın istiyorum ama galiba bizim buradaki doktorlar hiçbişey bilmiyorlar ne yapsam yaa.. bu hastalıkla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..

slm annoş. öncelikle geçmiş olsun.bağırsağında kandida olduğu nasıl anlaşıldı ne gibi testler tahliller yaptırdın? doktormu istedi bu tahlilleri yoksa senmi istedin? bana herhangi bi test tahlil yapılmadı sadece endoskopi yapıldı o da temiz çıktı ama midemde bağırsaklarımda aşırı gaz ve guruldama var kullandığım ilaçlar fayda etmedi o yüzden geniş çaplı bi araştırma yapılsın istiyorum ama galiba bizim buradaki doktorlar hiçbişey bilmiyorlar ne yapsam yaa.. bu hastalıkla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..

benim eşim veteriner hekim o yaptırdı ve gaita tahlili yapıldı.İlk başta gizli kana da bakıldı o normal çıkınca diğerlerini sık yaptırdım.Sonuç kandida ve çok zor .Karında guruldama sesleri aşırı gaz ve gazla birlikte sulu dışkılama....

cevabın için tşk ederim cnm peki kullandığın ilaçlar fayda ettimi? kurtuluşu yokmu bu hastalığın çok kötü bişey yaa psikolojisini bozuyor insanın. toplum içine çıkamaz hale geldim utanç verici :(( ben şimdi bizim burdaki doktorlardan bu tahlili istesem kesin yaptırmazlar ne yapsam acaba yaa.. neyse görüşürüz..

cevabın için tşk ederim cnm peki kullandığın ilaçlar fayda ettimi? kurtuluşu yokmu bu hastalığın çok kötü bişey yaa psikolojisini bozuyor insanın. toplum içine çıkamaz hale geldim utanç verici :(( ben şimdi bizim burdaki doktorlardan bu tahlili istesem kesin yaptırmazlar ne yapsam acaba yaa.. neyse görüşürüz..

sen bir laboratuvara git zaten ucuz bir tahlil gaita tahlili istiyorum de ayrıca gizli kana da baktır gerekirse dr a git ok geçmiş olsun ben tadvi oldum iyiyim

sen bir laboratuvara git zaten ucuz bir tahlil gaita tahlili istiyorum de ayrıca gizli kana da baktır gerekirse dr a git ok geçmiş olsun ben tadvi oldum iyiyim

teşekkür ederim cnm en kısa zamanda dahiliye doktoruma gidip o tahlilleri yaptırıcam çünkü bazen ağrım sancılarım dayanılmaz oluyor beni çok bitkin düşürüyor inşallah bende kurtulurum bu hastalıktan. görüşmek üzere..

Back