bağımlı oldum

Fal konuları tehlikeli işler. Gaybı Allahdan baska kimse bilemez. Ne peygamberler ne cinler nede baska varliklar . Falcilar medyumcular :bunlar cinler araciligi ile kulak hirsizligi yapanlardir. Yani çok tehlikeli bir durum birde bunların söyledikleri seylere inanmak.
Birgun hz ömere bir falcı geliyor diyorki siz şu 2 yoldan sagdakini tercih edin buyuk tehlike sizi bekliyor diyor. Hz ömer ise bizzat soldaki yolu tercih ediyor. Ve hicbir tehlike yasamadn yoldan geciyorlar. Ve Gaybı Allahdan baska kimse bilemez bunu size göstermk icin soldan gittigini söyluyor
Biliyorsa neden bizi yaratti ? Nolcagıni bilmiyor nu ?

Ayy sorma ayol zengin karizmatik kültürlü zeki koca buluyosun diyo her hafta sadece birinin olduğunu bile bulamadım

Ona kalsa 3 kere nişanlanıp 5 kere evlenmiştim ama gel gör ki siftah yok acım büyük jglfşggkfl
ahahahaha ya
Bi de öyle anlatıyor ki sanirsin beyaz atin üstünden kılıç sallıyor :KK53::KK53:
Olsun moral veriyor,enerji depolatiyor:bicak::bicak:
Hemde beleş
40 lira sayip gittigim falcı tirt çıktı
Falaaddın candır :KK53::KK53::KK53:

ahahahaha ya
Bi de öyle anlatıyor ki sanirsin beyaz atin üstünden kılıç sallıyor :KK53::KK53:
Olsun moral veriyor,enerji depolatiyor:bicak::bicak:
Hemde beleş
40 lira sayip gittigim falcı tirt çıktı
Falaaddın candır :KK53::KK53::KK53:

Beklentimi yükseltiyor şimdi ben beyaz atlı prensten aşağısını kabul edemem yaniiiii dkfkflflf

Hayaller beyaz atlı prens hayatlar el arabalı keko

Back
X