Saç Şekillendiriciler Bağdattan saç düzleştirici bitkisel madde 2 uygulama sonra daıma düz saçlar...

Aslında bu tür 'aktar' mantığındaki bir ürün için pahalı sayılır, çünkü onların cilt soyucu ürünleri, yağları vs epey epey ucuz oluyor. Pahalılıktan kastım 1-2-5 dolar türü fiyatlandırmaları var her tür ürünün. Bunun uçurumu ilginç geldi; ama herhangi bir sağlık sakıncası yoksa da denenebilir.

Benim iri dalga saç tipim; ama hep düz sevmişimdir. Bunun resmi ve bakanlık onaylı bir sunumu olsaydı harika olurdu; zira hassas bir yapım var ve muhteviyatını bilmediğimiz için, epey risk benim açımdan. Çok kafam karıştı, hem siyah saça dönmek korkutuyo, hem içeriğini bilmemek işkillendiriyor, hem de fena feci halde düz saçlarım olsun istiyorum:asigim:

arkadaşlar bu kına taşı olabilir ona benzettim ben.. değdiği an her yeri simsiyah yapar kına taşı saça ya da vücuda yapılan kına dövmelerde de kullanılır

haklısın epey pahalı bir ürün aktar da satılan ürünlere nazaran..ancak ne var ki saç düzleştirmeye epeyce yarıyor a.s.

arkadaşlar bu kına taşı olabilir ona benzettim ben.. değdiği an her yeri simsiyah yapar kına taşı saça ya da vücuda yapılan kına dövmelerde de kullanılır

yok canım kına taşı ya da alman taşı denilen madde değil bu..o maddeyi yakinen tanırım yurtta kalırken iş açmıştı başıma..ancak bunda öyle bir durum söz konusu değil..

pinarcim, ben şimdi bu maddeyi alıp uygulamak istiyorum ama bu bahsettiğin özel uygula şekli nedir, biz kendimiz yapamaz mıyız bunu evde?

pinarcim, ben şimdi bu maddeyi alıp uygulamak istiyorum ama bu bahsettiğin özel uygula şekli nedir, biz kendimiz yapamaz mıyız bunu evde?

ilk sayfaya yapım aşamalarını koydum canım resimli olarak.yapabilecek bir yakının varsa yapabilirsin..

çok ilginç canım yaohaoldumsmile bayağı bayağı düzleştiriyormu ben fazla kıvırımda o bakımdan yani-tatlicadiarzu-

Merhaba.

Arkadaşlar site içinde, forumdan yada özel mesajlardan ürün temini,alışı yada satışı yasaktır..Başlık sadece deneyimlerinizi paylaşmak için açılmıştır ve sizlerin bu doğrultuda mesajlaşmanızı istiyoruz..

Teşekkürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…